بیف استراگانف روسی را فرانسوی درست کنید
در این مقاله از مجله آشپزی پی جو به شما آموزش می دهیم که چگونه بیف استراگانف روسی را فرانسوی درست کنید. برای مشاهده اطلاعات کامل و دستور پخت در ادامه ما را همراهی بفرمایید.
مواد لازم برای 4 نفر:
400 گرم فیله گوساله
1 عدد پیاز متوسط، خرد شده
250 گرم قارچ، خرد شده
100 گرم کره
1 پیمانه خامه سنگین
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد لازم برای کرپ:
2 عدد تخم مرغ
1/3و 1 پیمانه شیر
2 ق س کره
1 پیمانه آرد
1/2 ق چ نمک
طرز تهیه:
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
- فیله گوساله را به تکه های کوچک برش دهید.
- پیاز و قارچ را در یک تابه بزرگ با کره تفت دهید تا نرم شوند.
- گوشت را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
- رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مخلوط کنید.
- خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید.
- نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
- مایه بیف استراگانف را در یک ظرف مناسب بریزید و در فر قرار دهید.
- به مدت 20-30 دقیقه یا تا زمانی که گوشت کاملاً پخته شود، بپزید.
بیف استراگانف فرانسوی شما آماده است. آن را با برنج یا سیب زمینی سرو کنید. برای تهیه لازانیای قابلمه ای به دستور العمل ارائه شده در لینک مراجعه کنید.
نکات:
- می توانید از هر نوع قارچ که دوست دارید استفاده کنید.
- اگر دوست دارید سس کمی تندتر باشد، می توانید به آن کمی فلفل قرمز اضافه کنید.
- بیف استراگانف فرانسوی را می توانید به مدت 3-4 روز در یخچال نگهداری کنید.
کلام آخردر این محتوا سعی کردیم شما را راهنمایی کنیم که چگونه بیف استراگانف روسی را فرانسوی درست کنید . اگر این مطلب برای شما مفید واقع شده است، ما را با نظرات و پیشنهادات خود در بهبود سایر مطلب یاری بفرمایید.
منبع: وب سایت پی جو