با سیر و پیاز جوانه زده چه باید کرد ؟
ممکن است تا به حال چندین بار با این شرایط مواجه شده باشید شما چند پیاز یا چند تا سیر تازه را به خانه می آورید؛ و یک یا دو هفته بعد شما به سراغ آنها می روید و متوجه می شوید که یک یا دوتا از آنها ریشه در آوردند و جوانه سبز زدند. اما حالا باید با پیاز و سیر جوانه زده چه کنیم؟
آیا هنوز می توانید پیاز و سیر جوانه زده را بخورید؟
اگر در پیاز و سیر جوانه زده، جوانه ها و ریشه ها کوچک هستند احتمالا برای استفاده خوب هستند. فقط آنها را جدا کنید پیاز یا سیر میخکی را نصف کنید و باقیمانده ی جوانه ها را جدا کنید. البته شما باید حواستان به کپک زدگی و پوسیدگی آنها باشد، مخصوصا اگر بیشتر از یک هفته در جای سرد و تاریک باشند. اگر فقط بخش کوچکی از آنها پوسیده شده، آن را جدا کنید و مابقی را استفاده کنید. اگر پیاز یا سیر میخکی سیاه یا لهیده به نظر می رسد؛ آن را بیرون بیاندازید.
آیا می توانید پیاز و سیر جوانه زده را بکارید؟
تقریبا جواب بله است. تنها استثنا این است که سیر یا پیاز نباید به طرز جدی کپک زده یا پوسیده شده باشد.
نکته: اگر در پیاز و سیر جوانه زده خرابی کم باشد به راحتی می توانید بخش خراب را جدا کنید
حالا شاید بخواهید بدانید که اگر پیاز یا سیر میخکی شده را بکاریم؛ سیر یا پیاز بیشتری به دست خواهیم آورد؟ برای پیازها باید بگویم که متاسفانه نه اما برای سیر شاید. هم در سیر و هم در پیاز شما پیازچه های زیادی به دست می آورید که به نظر من خیلی خوشمزه است؛ که باعث می شود کاشت پیاز یا سیر میخکی ارزش این کارها را داشته باشد.
منبع: بیتوته
موضوع: با سیر و پیاز جوانه زده چه باید کرد ؟
مطالب مرتبط:
چگونه بدون داشتن چوب آتش روشن کنیم ؟
بهترین روش پخت و نگهداری شاه بلوط چیست ؟
نشانه های وجود موریانه در خانه
چگونه برنج تقلبی را از برنج اصلی تشخیص دهیم ؟
روش درست پاک کردن پای مرغ
برای کودک در حال رشد روزی چند تخم مرغ لازم است ؟
کاربردهای لاک ناخن در خانه داری
کاربردهای نمک در خانه داری