طرز تهیه پیتزای رولتی ژامبون و آناناس
دستور پخت این غذا برای 8 نفر در مدت زمان 40 دقیقه میباشد.
مواد لازم برای پیتزای رولتی ژامبون و آناناس
- آرد 250 گرم
- بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
- کره خرد کرده 40 گرم
- شیر 125 میلی گرم
- پوره گوجه فرنگی 3 قاشق سوپ خوری
- پیاز خرد کرده 2 عدد کوچک
- آناناس خرد کرده 4 حلقه
- ژامبون که به شکل خلالی خرد شده 200 گرم
- پنیر گودا رنده شده 80 گرم
- جعفری خرد شده 3 قاشق چای خوری
دستور پخت پیتزای رولتی ژامبون و آناناس
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد و یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید و دو سینی فر را با روغن چرب نمایید.
- حالا آرد و بکینگ پودر را در کاسه الک کنید، کره را به آن اضافه کنید و با سر انگشتانتان خوب آنها را مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود.
- سپس در مرکز آن حفره ای ایجاد کنید و شیر را در آن بریزید و به کمک پالت، آن را با آرد به گونه ای مخلوط نمایید که مواد به شکل خمیر درآید.
- خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید قرار دهید، سپس خمیر را دو نیم کنید و هر نیم را به شکل مستطیل 20*30 سانتی متری با ضخامت 5 میلی متر باز کنید.
- اکنون پوره گوجه فرنگی (سس کچاپ و گوجه فرنگی) را روی خمیر طوری پخش کنید که از هر طرف یک سانتی متر خالی بماند.
- حالا پیاز، آناناس، ژامبون، پنیر گودا و جعفری را با هم ترکیب کنید و روی پوره گوجه فرنگی پخش کنید و این بار 2 سانتی متر خمیر را از هر طرف خالی نگه دارید.
- به کمک کاغذ روغنی خمیر را از درازا رول نمایید. حال هر رول را به 8 قسمت برش بزنید و در سینی فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی رنگ شود.
پیتزای رولتی خوشمزه شما آماده است آن را به زیبایی تزئین و در سفره قرار دهید.
موضوع: طرز تهیه پیتزای رولتی ژامبون و آناناس
مطالب دیگر:
پیتزا گوجه فرنگی ،ریحان و ذرت
طرز تهیه پیتزا مکزیکی تند با نان تورتیلا
پیتزا راتاتویی
روش تهیه پیتزای صبحانه