طرز تهیه پیتزا مکزیکی تند با نان تورتیلا
پیتزا مکزیکی غذایی غربی بسیار خوشمزه و دلچسب برای طرفداران و دوستاران پیتزا اون هم با طعم تند است. این پیتزا از ترکیب نان تورتیلای مکزیکی، گوشت چرخ شده، پنیر موزارلا و سس تند، به صورت دو طبقه نان، تهیه میشود. دستور پخت این پیتزا بسیار ساده است و شما دوستان عزیز میتوانید آن را در منزل تهیه فرمایید و در کنار خانواده و دوستان از طعم دلچسب آن لذت کافی را ببربد.
نکته: دستور پخت برای 4 نفر و زمان پخت به مدت 45 دقیقه میباشد.
مواد لازم برای تهیه پیتزا مکزیکی
- گوشت چرخ شده 300گرم
- پیاز خرد شده 1 عدد متوسط رو به بزرگ
- سیر خرد شده 2 حبه
- پودر فلفل قرمز (پودر چیلی) 1 قاشق چایخوری
- پودر زیره نصف قاشق چایخوری
- نمک، فلفل و ادویه به میزان دلخواه
- پوره لوبیا 300 گرم
- نان تورتیلا 4 عدد
- سس سالسا 1/2 فنجان
- پنیر موزارلا 2 فنجان
- پیازچه خرد شده 2 عدد
- گوجه گیلاسی 8 عدد
طرز تهیه پیتزا مکزیکی
- فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. کف سینی فر کاغذ روغنی یا فویل قرار دهید و با روغن کمی چرب کنید.
- ماهیتابه بزرگی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. سپس پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. گوشت چرخکرده را نیز به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ گوشت تیره شود و سرخ شود.
- روغن اضافی را جدا کنید.
- سپس پودر فلفل قرمز، پودر زیره، نمک، ادویه و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.
- دو نان تورتیلا کف سینی فر قرار دهید و روی آن ها را با پوره لوبیا بپوشانید.
- نصف گوشت چرخکرده را روی پوره لوبیا بریزید و یک نان دیگر روی آن قرار دهید. سینی را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید.
- سینی را خارج کنید و روی تورتیلا سس سالسا بریزید و خوب پخش کنید. سپس پنیر پیتزا، پیازچه و گوجه خرد شده را روی آن بریزید. پیتزاها را مجددا برای 5 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
- پیتزاها را خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس آن ها را به 4 قسمت برش بزنید و نوش جان کنید.


نکات طبخ پیتزا مکزیکی
- به جای استفاده از نان تورتیلا میتوانید از نان پیتزا استفاده کنید
- برای تزیین پیتزا از زیتون خرد شده، و پیازچه استفاده کنید.
- میزان پنیر و مواد افزودنی مثل فلفل و ادویه به سلیقه تنظیم میگردد.
- از فلفل دلمه ای نیز میتوانید برای تزیین استفاده کنید.
- از فلفل نیز میتوانید استقاده کنید (به جای سس تند).
طرز تهیه پوره لوبیا
- ابتدا لوبیاها را خیس کنید (به مدت 24 ساعت)
- سپس آنها را به خوبی و کاملا بپزید تا نرم شوند.
- سپس داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و بزنید تا خوب له و پوره شوند.
- برای راحتی کار، از کنسرو لوبیای پخته نیز می توانید استفاده کنید.