طرز تهیه نان سیب
برای درست کردن این کیک اول نیاز به پوره سیب داریم که باید جداگانه درست کنید .
مواد لازم :
- آرد سفید 2 پیمانه یا 260 گرم
- بیکینگ پودر 2 ق چ
- دارچین 1 ق چ
- نمک 1/2 ق چ
- جوز هندی 1/4 ق چ
- کره نرم 1/2 پیمانه یا 113 گرم
- شکر قهوه ای 1 پیمانه یا 200 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- پوره سیب 1 پیمانه
- کشمش سیاه 1 پیمانه
طرز تهیه :
درست کردن نان سیب,طرز تهیه کیک سیب
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت روشن کنید.کف قالب مستطیل لوف 23*13 سانتیمتر را چرب کنید و روی آن کاغذ مخصوص شیرینی پزی بیندازید.کشمش ریز و بی هسته انتخاب کنید.آرد + نمک + جوز + دارچین + بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.کره که یک ساعت زودتر در دمای محیط بوده و نرم شده را با شکر قهوه ای داخل کاسه همزن ریخته و 2 دقیقه بزنید.کره اگر نرم نباشد با شکر خوب مخلوط نمی شود و دقت کنید شکر قهوه ای توده های سفت شده نداشته باشد قبل آن در دستتان نرمش کنید.
بعد تخم مرغها را دونه دونه اضافه کنید و هربار مدت 1 دقیقه هم بزنید.پوره یا سس سیب را اضافه کنید و بعد مواد خشک را آرام آرام افزوده و در آخر کشمش و فقط 30 ثانیه مواد را مخلوط کنید.مایه را داخل قالب بریزید و به مدت یک ساعت و ده دقیقه بپزید و بعد از پخت بگذارید کیک به مدت 10 دقیقه داخل قالب بماند و بعد به رک سیمی منتقل کنید تا خنک شود.
نکته آخر :
اینکه شکر قهوه ای طعم کاراملی خاص خودش را دارد و اگر جایگزین آن شکر سفید استفاده کنید کیک این طعم را نمی گیرد.
موضوع: طرز تهیه نان سیب
مطالب دیگر :
سوپ مینسترونه آسان؛ سوپ کودکان بدغذا
نان پنیری رنگارنگ؛ فوری، شیک و خوشمزه
سالاد مرغ و انگور با سس آووکادوی کرمی