طرز تهیه سوپ مرغ و لیمو
سوپ مرغ و لیمو پیش غذای یونانی و بسیار خوشمزه است که در ادامه طرز تهیه این سوپ ساده را به شما آموزش داده ایم .
این سوپ حاوی سبزیجات بسیاری مانند هویج، اسفناج، شوید و تره است بنابراین مقدار زیادی مواد مغذی را وارد بدنتان می کند بعلاوه اینکه سبزیجات سرشار از فیبر نیز هستند. مرغ نیز یکی از منابع عالی پروتئین است و در کنار فیبر کمک می کند انرژی پایدار داشته باشید. از دیگر منابع افزایش پروتئین این سوپ تخم مرغ است که در این دستور به کار رفته.
مواد لازم:
- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون اکسترا ویرجین
- 5 عدد حبه سیر، خرد شده
- 3 عدد هویج متوسط که به خوبی خرد شده باشند
- یک عدد تره بزرگ که خوب خرد شده باشد
- 10 فنجان آب مرغ کم نمک
- دو سوم فنجان برنج
- یک دوم فنجان آب لیمو تازه ( از دو عدد لیمو بزرگ )
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- یک قاشق غذا خوری شوید تازه خرد شده
- 4 فنجان اسفناج بدون ساقه
- 400 گرم گوشت مرغ که به قطعات کوچک برش خورده باشد
- 2 قاشق چای خوری نمک
- مقداری فلفل سیاه برای زمان سرو ( اختیاری )
طرز تهیه سوپ مرغ و لیمو :
- روغن را در یک قابلمه بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید. سیر، هویج و تره را به قابلمه اضافه کنید.
- به مدت 10 دقیقه بپزید و مرتب همشان بزنید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند و عطرشان درآید.
- آب مرغ را به سبزیجات اضافه کنید و درجه حرارت را تا متوسط رو به بالا افزایش دهید. آب مرغ را به جوش بیاورید.
- برنج را اضافه کنید و حرارت را تا متوسط رو به پایین کم کنید.
- به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که برنج درست شود اجازه دهید به پختن ادامه دهد و گاهی نیز محتویات قابلمه را هم بزنید.
- در یک کاسه متوسط لیمو و تخم مرغ را بهم بزنید.
- به آرامی یک فنجان از آب مرغ داغ را داخل میکس لیمو و تخم مرغ بریزید، خوب بهم بزنید و سپس کاسه را در قابلمه خالی کنید. شوید، اسفناج، مرغ و نمک را اضافه کنید.
- اجازه دهید 10 دقیقه روی شعله بماند تا اسفناج ها نرم شوند و سوپ دوباره گرم شود.
- اگر دوست داشتید روی سوپ فلفل سیاه بریزید و سپس سرو کنید.
موضوع: طرز تهیه سوپ مرغ و لیمو
مطالب مرتبط:
طرز تهیه کورن میگو با سالاد لوبیا
طرز تهیه چند مدل غذای پنیری خوشمزه
طرز تهیه باقلوای یزدی خانگی
طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه