بهترین غذا ها برای خوردن هنگام گلودرد
وقتی از خواب بیدار می شوید و گلویتان به شدت خشک می شود، آن احساس وحشتناک را می دانید. قورت دادن دردناک است، گردن شما حساس است و صدای شما بی صدا است. در حالی که پایین دادن هر چیزی در گلو در مواقعی مانند این به نظر ایده آل نمی رسد، بسیار مهم است که در هنگام بیماری سوخت گیری کنید. اگر غذای مناسب را برای گلودرد انتخاب کنید، انجام این کار بسیار ساده تر است. (بله، چنین چیزی هست!)
خوردن یک درمان فوق العاده دست کم گرفته شده برای گلودرد است. غذاهای غنی از مواد مغذی، نسخهای کم خطر و با پتانسیل بالا هستند. اگر توانستید چند لقمه از اینجا و آنجا دریافت کنید، می توانید ویتامین ها و مواد معدنی که به شما در مبارزه با عفونتی که در وهله اول باعث بدبختی شما می شود (مثلاً ویتامین
C و روی را در نظر بگیرید) به شما کمک می کند.
شایعترین علت گلودرد، عفونت ویروسی است. "ویروس و پاسخ ایمنی شما به ویروس باعث می شود پوشش گلو ملتهب شود که باعث درد می شود.
برای درمان بیماری های عفونی می توانید به پزشکان متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری در شیراز مراجعه نمایید.
همچنین باید به
COVID-19 به عنوان یک عامل احتمالی کمک کننده توجه داشته باشید تظاهرات رایج کووید بزرگ شدن لوزه ها، آبریزش بینی و عفونت دستگاه تنفسی فوقانی است و همه می توانند باعث گلودرد شوند. بسیاری از ویروسها و باکتریها میتوانند باعث فارنژیت (معروف به گلودرد)، احتقان سینوسی یا سرفه شوند که گلو را تحریک میکند و میتواند باعث تورم شود.
بسته به شدت و طول علائم ممکن است مراجعه به پزشک ضروری باشد، اما استراحت و هیدراته ماندن بسیار مهم است. آب میتواند هر نوع ترشح مخاطی را رقیق کند، و همچنین میتواند به هیدراتاسیون گلو و مرطوب نگه داشتن آن کمک کند.
نوشیدن مایعات گرم مانند آبگوشت و چای را توصیه می کند - آنها به راحتی بلعیده می شوند و تسکین دهنده هستند. همچنین هنگام گلودرد باید از غذاهای نرم استفاده کنید تا پوشش ظریف گلو تشدید نشود، بنابراین به گزینههای ملایمتری مانند ماست، بلغور جو دوسر و ژله فکرکنید.
دفعه بعد که با ناراحتی گلو در رختخواب دراز کشیدید، یکی از این غذاها را امتحان کنید تا احساس بهتری داشته باشید و سیستم ایمنی خود را برای تسریع بهبودی تقویت کنید. و بله، بستنی در لیست است!
همچنین برای اطلاعات بیشتر در مورد ویتامین ها و مواد غذایی که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند می توانید مقاله 6 بهترین ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری در وب سایت پی جو مطالعه نمایید.
سوپ مرغ
گلودرد نتیجه التهاب و کم آبی بدن است. مایعاتی مانند آبگوشت در سوپ مرغ نه تنها آب از دست رفته را جبران می کند، بلکه نمک به بدن شما کمک می کند مایعات داخل بافت را حفظ کند. همین حلقهها تقریباً برای هر آبگوشتی صدق میکند - اگر گیاهخوار باشید، سبزیجات هم همین کار را میکنند
عسل
عسل از زمان های قدیم در درمان های دارویی و دلایل خوبی داشته است. علم مدرن نشان داده است که عسل مانوکا در برابر انواع عفونتها، اعم از باکتریایی و ویروسی، از جمله عفونتهایی که باعث سرماخوردگی میشوند و همچنین برخی از گونههای استرپتوکوک، مؤثر است».
فقط زیاده روی نکنید: "در دوزهای بزرگتر، محتوای قند آن می تواند سیستم ایمنی را از انجام کارش سرکوب کند."
ماست
ماست منبع خوبی از پروتئین، کربوهیدراتها و چربیهای سالم و همچنین باکتریهای پروبیوتیک است، میکروبهای مفیدی که از عملکرد ایمنی حمایت میکنند و از نفوذ میکروبهای مضر در بدن ما جلوگیری میکنند.
ممکن است بین مصرف ماست و کاهش میزان عفونت های تنفسی و گوش درد ارتباطی وجود داشته باشد. فراتر از آن، بافتهای خنک و نرم ماست باعث میشود که قورت دادن آن به غذای آسانی تبدیل شود، در حالی که هیچ چیز دیگری آرامشبخش نیست.
پوره سیب زمینیدر حین له کردن، پوست سیب زمینی را بگذارید تا منبع غنی از منیزیم، ویتامین
C و آنتی اکسیدان ها باشد که همگی از یک سیستم ایمنی قوی پشتیبانی می کنند. یک کلمه به خردمندان: مطمئن شوید که پوره سیب زمینی شما خیلی داغ نباشد، زیرا ممکن است گلوی شما را بیشتر تحریک کند.
تخم مرغ
تخم مرغ ها بافت نسبتاً بی ضرری دارند، اما آماده کردن آنها به صورت همزده باعث خوش طعم شدن آنها می شود. علاوه بر این تخممرغ سرشار از مواد معدنی مانند روی، آهن و سلنیوم و همچنین ویتامین
D و
B12 است که میتواند به دفع عفونت بدی که باعث گلودرد شما میشود، کمک کند.
بلغور جو دوسربلغور جو دوسر سرشار از منیزیم، روی و آنتیاکسیدانها است که فرآیندهای سمزدایی بدن را آغاز میکنند، سپس بدن را از شر مواد زائد و عفونت خلاص میکنند.
زنجبیلدر آزمایشات آزمایشگاهی نشان داده شده است که زنجبیل دارای خواص ضد درد [کاهش درد]، آنتی اکسیدان و ضد التهاب است. همچنین به نظر می رسد که از رشد برخی از گونه های مضر باکتری جلوگیری می کند.
در مطالعه ای که در
Nutrition Journal منتشر شد، ثابت شد که ترکیب زنجبیل و عسل موثرتر از هر یک به تنهایی است. از آنجایی که بسیاری از گلودردها با ترشحات پس از بینی همراه است که می تواند معده را تحریک کرده و باعث تهوع شود، «بهترین خاصیت زنجبیل، [که] دفع تهوع است، دلیل قانع کننده دیگری برای امتحان کردن آن است».
ژلهژله برای زمانی که گلو درد دارید گزینه مناسبی است. او میگوید، با این حال، محتوای قند را تحت نظر داشته باشید، زیرا خوراکیهای با قند بالا میتوانند سیستم ایمنی را از مبارزه با عفونتها یا ترمیم بافتهای آسیبدیده سرکوب کنند.
اسموتی هااسموتی ها راهی عالی برای بسته بندی محصول به ارزش یک سالاد در چند جرعه هستند. به موادی مانند کلم پیچ، کرفس و انواع توت ها بچسبید که قند کمی دارند و آنتی اکسیدان های زیادی برای مبارزه با بیماری ها دارند.
به جای استفاده از آب پرتقال به عنوان پایه خود، از آب همراه با یک پرتقال یا نارنگی کامل که حاوی فیبر تنظیم کننده انسولین است، علاوه بر ویتامین
C بیش از یک روز استفاده کنید.
برای افرادی که گلودرد ناشی از عفونت ویروسی دارند، من اغلب دوز بالای ویتامین
C تا 3000 میلی گرم در روز را برای تقویت سیستم ایمنی و کمک به بهبود سریعتر توصیه می کنم. امتیاز اضافی برای یخ خرد شده اضافی برای تسکین بیشتر گلوی شما.
بستنی
غذاهای سرد مانند بستنی میتوانند به خصوص مفید باشند زیرا به تسکین گلودرد و حتی کاهش التهاب کمک میکنند. فقط به یاد داشته باشید که با شکر زیاده روی نکنید.
هنگام گلودرد از چه غذاهایی باید اجتناب کرد؟وقتی گلودرد دارید، باید از غذاهای ترد و اسیدی دوری کنید، زیرا این مواد میتوانند حساسیتی را در اطراف ناحیه گلو ایجاد کنند که در ابتدا دردناک است». بنابراین چیزهایی مانند کراکر، قهوه و الکل همگی ممنوع هستند.
اغلب این نوع غذاها می توانند باعث رفلاکس اسید نیز شوند که می تواند گلودرد را تشدید کند. دکتر پرلمن توضیح می دهد که برخی از غذاهای چرب، چرب یا تند می توانند عضله مسئول پایین نگه داشتن غذا را شل کرده و تولید اسید را افزایش دهند، که منجر به برگشت محتویات هضم شده از معده می شود و باعث تحریک می شود.
غذاهای تند مانند سسها و چاشنیهای فلفل قرمز و فلفل قرمز نیز برای گلو تحریککننده خواهند بود زیرا میتوانند پوشش گلو را تحت تأثیر قرار دهند.
برای افراد مبتلا به آلرژیهای خاص یا رفلاکس اسید، غذاهای خاصی مانند لبنیات نیز میتوانند تولید مخاط و حتی گوجهفرنگی را برای برخی افزایش دهند.» بنابراین او توصیه می کند که علت گلودرد خود را زودتر مشخص کنید، در حالت ایده آل با کمک پزشک.
در صورت رفلاکس معده می توناید به پزشکان
درمان رفلاکس معده در شیراز مراجعه نمایید