آموزش پخت سوپ زرشک
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ زرشک رو به شما آموزش بدیم. این سوپ دارای فواید بسیار زیادی است که از جمله میتوان به تنظیم اعمال دستگاه گوارش و درمان زردی و یرقان و از بین بردن سوء هاضمه اشاره کرد. با ما همراه باشید.
مواد لازم :
- سينه مرغ: 300 گرم
- جعفری خردشده: 150 گرم
- قارچ خردشده: 100 گرم
- رب گوجه فرنگی: دو قاشق سوپخوري
- آرد گندم: دو قاشق سوپخوري
- آبليمو: سه قاشق سوپخوري
- زرشک: 200 گرم
- پياز: يک عدد
- هويج: 100 گرم
- سيبزميني: 80 گرم
- روغن مايع: نصف پيمانه
- نمک و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه سوپ زرشک :
1. پياز را نگينی خرد كرده و با روغن سرخ ميكنيم.
2. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت می دهيم.
3. آرد را هم مقداری با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت می ريزيم.
4. سپس هويج و سيب زمينی را نگينی خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت می پزيم.
5. بعد قارچ، نيمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجه فرنگی را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفری را اضافه كرده و با بقيه زرشک تزئين می كنيم .
موضوع: آموزش پخت سوپ زرشک
مطالب مرتبط:
طرز تهیه سوپ سفيد ، پرطرفدارترين سوپ مجلسی
طرز تهیه سوپ لازانیا ،سوپ مقوی و خوشمزه
سوپ سرد ،پیش غذای روزهای گرم
سوپ سیب زمینی ،بهترین غذای پاییزی