چگونه سه روزه خیار شور درست کنیم ؟
خیارشور یکی از چاشنی های خوشمزه در سفره غذایی ما ایرانی هاست. ممکن است درست کردن خیارشور ممکن است زمان بسیاری را از شما بگیرد. با دستور زیر در عرض 3 روز می توانید یک خیارشور خوش طعم و عالی درست کنید.
چطور در عرض 3 روز خیارشور درست کنیم؟
چند سال قبل من به دنبال این بودم که دستور درست کردن چاشنیهای غذای جدیدی را پیدا کنم. در یک کتاب آشپزی به بخش ترشیها رسیدم و یک دستور درست کردن ترشیهای یخچالی توجهی من را جلب کرد. در آن دستور خیارها داخل یک ظرف قرار داده شده به همراه
آب نمک و ادویههای مختلف و در یخچال فقط به مدت 3 روز قرار داده میشد، نیازی به هیچگونه تخمیر و کنسرو کردنی نبود. چنین فرآیند سادهای امتحانش سخت نبود.
واقعا ترشیهای خوشمزهای بودند که از ترکیب مرموز نمک، آب، سرکه به دست آمده بود و ترشیها هر زمان خورده میشدند بسیار لذیذ و ترد بودند.
مواد لازم برای تهیه خیارشور فوری :
- سیر : 2 بته
- شوید خرد شده : به مقدار لازم
- ادویههای ترشی :نصف قاشق چای خوری ( چه خریداری شده از فروشگاه یا دست ساز خانگی )
- فلفل سیاه : نصف قاشق چای خوری
- 5-6 عدد خیار کوچک که برش داده شده باند
- سرکه سفید : نصف فنجان
- نمک دریایی یا مخصوص ترشی : یک قاشق غذاخوری
نحوه آماده سازی خیارشور فوری :
- سیر، شوید، ادویههای مختلف ترشی و فلفل را داخل یک ظرف 1 لیتری قرار دهید.
- برشهای خیار را درون آن قرار دهید و قرارگیری آنها باید در کنار هم باید بدون فضا و محکم باشد.
- سرکه سفید و نمک را ترکیب کنید و در یک ظرف مخصوص به مدت یک دقیقه در مایکروویو گرما دهید تا نمک حل شود.
- این ترکیب را بالای خیارها ریخته، روی آن آب اضافه کنید و در ظرف را کاملا محکم ببندید.
- اجازه دهید به همین حالت 24 ساعت باشد. حداقل 3 روز و تا 2 تا 3 ماه در یخچال نگه دارید. خیارها تغییر رنگ و مزه خواهند داشت.
منبع: سیمرغ
موضوع: چگونه سه روزه خیار شور درست کنیم ؟
مطالب مرتبط:
چگونه بدون داشتن چوب آتش روشن کنیم ؟
بهترین روش پخت و نگهداری شاه بلوط چیست ؟
نشانه های وجود موریانه در خانه
چگونه برنج تقلبی را از برنج اصلی تشخیص دهیم ؟
روش درست پاک کردن پای مرغ
برای کودک در حال رشد روزی چند تخم مرغ لازم است ؟
کاربردهای لاک ناخن در خانه داری