چگونه از میوه های له شده بهترین استفاده را بکنیم ؟
بسیاری از مواقع پس از برگزاری یک مهمانی بزرگ یا تولد و یا حتی پس از شب یلدا ، سبد بزرگی از میوه برایمان باقی می ماند که اگر فکری برای نگهداری و استفاده از آنها نکنیم تا چند روز آینده خراب خواهند شد .
میوه های باقی مانده را خشک کنید :
- اگر میوه های زیادی برای شما از مهمانی باقی مانده ، بهتر است قبل از خراب شدنشان ، آنها را خشک کنید تا هم تنوعی در تغذیه ایجاد کنید و هم از اسراف جلوگیری نمایید.
- میوه ها را به صورت خلالی یا چیپسی برش می زنیم.
- درون یک قابلمه یک لیوان آب و یک لیوان شکر می ریزیم و آن را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید و غلیظ شود . پس از پانزده دقیقه که شربت غلیظ شد ، میوه های خلالی را داخل شربت می زنیم و تکان می دهیم تا شربت اضافی آن گرفته شود.
- شربت باعث می شود میوه خشک ما زمان آماده شدن سیاه نشود.
- سپس درون سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کرده و میوه ها روی آن می چینیم.
- فر را روشن نموده و روی کمترین درجه حرارت قرار می دهیم و سپس سینی را درون آن می گذاریم و یک تا سه ساعت صبر می کنیم تا میوه ها خشک شوند .
- پس از خشک شدن میوه ها می توانید آنها را به مدت طولانی تر در یخچال یا محیط خشک و خنک نگهداری کنید.
- میوه ها را می توانید بدون فر و با دستگاه خشک کن میوه ، هواپز ، مایکروفر ، بخاری یا شوفاژ نیز خشک کنید.
با میوه های باقی مانده کمپوت درست کنید.
- میوه های خود را خوب شسته و خشک کنید و داخل شیشه های در فلزی استریل شده بریزید .
- در یک قابلمه آب ریخته و بگذارید بجوش آید .
- سپس آن را از روی گاز بردارید و شکر کم کم به آن اضافه کنید تا به مرحله اشباع برسد یعنی شکر دیگر شکر در آب حل نشود.
- پس از سرد شدن آب و شکر را روی میوه های داخل شیشه بریزید تا لب به لب شودو در شیشه را ببندید.
- شیشه ها را داخل یک قابلمه که درون آن دو سانت آب سرد ریخته اید ، بچینید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید آب درون قابلمه جوش آید.
- بعد از گذشت زمان لازم شیشه ها را از روی حرارت برداشته و در شیشه ها را مجدداً سفت کرده بگذارید سرد شود .
- کمپوت ها را می توانید در کمد گذاشته یا کابینت و هر وقت که نیاز بود استفاده نمایید .
آنها را فریز کنید.
برای ماندگاری بیشتر میوه ها می توانید آنها را در مخلوط کن بریزید و در ظروف یخ های مشبک ریخته و درون فریزر بگذارید تا یخ بزند سپس بعد از منجمد شدن، آنها را به اسموتی و یا آب خود بیافزایید .
مربا درست کنید
- می توانید از برخی از میوه های اضافه خود مربا درست کنید و به مرور زمان از مرباها استفاده نمایید .
- میوه ها را بعد از شستشوی خوب کاملا خشک کرده و خرد کنید.
- میوه و شکر را با هم دریک قابلمه مخلوط کنید و سپس کمی آب روی آن بریزید و بگذارید بجوشد.
- سپس یک قاشق سرکه به آن بیافزایید .
- پس از سرد شدن مربا آن را داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری نمایید.
میوه ها را روی سالاد خود بریزید.
باقی مانده ی میوه های مختلف را تکه تکه کنید و بر روی سالاد خود بریزید تا سالاد شما رنگارنگ و خوشمزه شود.
میوه ها را سرخ کنید.
اگر میوه هایی مانند انگور یا گلابی شما در حال خراب شدن است، آنها را در تابه بریزید و کمی تفت دهید و به انواع غذاها بیافزایید.
میوه ها را به اسموتی خود بیافزایید.
میوه های رسیده شیرین تر هستند، بنابراین بهتر است آنها را در اسموتی بریزید تا اسموتی شما خوشمزه و مغذی شود.
منبع: نمناک
موضوع: چگونه از میوه های له شده بهترین استفاده را بکنیم ؟
مطالب مرتبط:
چگونه بوی بد رنگ در خانه را از بین ببریم ؟
چگونه لکه خودکار را از روی چرم سفید پاک کنیم ؟
چگونه چسب دو طرفه را از روی دیوار بکنیم ؟
درباره کاغذ دیواری قابل شستشو بیشتر بدانید !
چگونه لکه های میوه و توت از روی لباس را پاک کنیم ؟
چگونه لکه های سیاهی گردو از دست را پاک کنیم ؟
چگونه مایع ظرفشویی خانگی درست کنیم ؟
چگونه لباس های مشکی رنگ و رو رفته را دوباره نو کنیم ؟
بهترین راه تمیز کردن وان حمام
اشتباهات رایج در هنگام استفاده از جاروبرقی