پاته شكلات تلخ با انجير سياه
مواد لازم:
- خامه فرم گرفته: 250گرم
- شكلات تلخ: 350 گرم
- خامه صبحانه: 250 گرم
- پودر بادام: 100 گرم
- كيك اسفنجي: يك تخته پخته شده (3 تخممرغي)
- ژلاتين: 8 ورق
- انجيرسياه: ريز خرد شده يك ليوان
- مويز بدون هسته: نصف ليوان
روش تهیه :
آماده كردن اين پاته كار بسيار سادهای است؛ ابتدا شكلات تلخ را روي بخارآب يا داخل مايكروويو ذوب ميكنيم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه كرده و دوباره مواد را كمي گرم ميكنيم تا به حالت كاملا رقيق دربيايد. مواد را به خامه فرم گرفته اضافه كرده و با همزن برقي به هم ميزنيم تا كاملا يكدست شود.
در اين مرحله كيك اسفنجي را خرد كرده، به همراه انجير، مويز و پودربادام به مواد اضافه ميكنيم و همه مواد را با ليسك به هم ميزنيم تا كاملا يكدست شوند.
ورقههای ژلاتين را داخل آب سرد گذاشته و اجازه ميدهيم تا كاملا نرم شوند سپس آب اضافي آن را خالي كرده و داخل كاسهای فلزی روی بخارآب قرار ميدهيم تا ذوب شوند. مايه ژلاتين را به مواد پاته اضافه كرده و توسط ليسك همه را با هم خوب مخلوط ميكنيم.
مواد را داخل قالب مستطيل شكل مثل قالب لوف ريخته و به مدت 8 ساعت در يخچال ميگذاريم تا كاملا خودش را بگيرد. پاته را برگردانده و روی آن را با خامه و انجيرسياه و مواد دلخواه ديگر تزئين ميكنيم.
موضوع: پاته شكلات تلخ با انجير سياه
مطالب مرتبط:
کیک و شیرینی های هیجان انگیز با توت فرنگی
طرز تهیه پای چوپان برای میهمانی ها
طرز تهیه ژله رنگین کمانی
طرز تهیه پاناکوتای ژله نارنگی و انبه