تخم مرغ را قبل از مصرف حتما بشویید !
نحوه ی نگهداری و پختن تخم مرغ و برخی نکات مهم درباره ی آن را برایتان در این مطلب ذکر کرده ایم.تخم مرغ را فقط قبل از مصرف بشویید!!!
- شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.
- احتمال آلودگی پوسته تخم مرغ زیاد است و نباید در محفظه هایی که به عنوان جا تخم مرغی در یخچال ها تعبیه شده قرارداده شود، بلکه باید در ظروف دربسته، در یخچال و در درجه حرارت پائین تر از 10 درجه سانتیگراد نگهداری شود.
- در صورتی که تخم مرغ به مدفوع آغشته یا خون آلود بود و یا ترک داشت، بهتر است شسته شده و بلافاصله مصرف شود، باید از قراردادن تخم مرغ در کنار سایر مواد غذایی خودداری کرد و پس از تماس با تخم مرغ، دست ها را باید شست.
- در گذشته برخی عقیده ها رایج بود که اگر تخم مرغ به صورت خام یا نیم پز مصرف شود مقوی تر است، تخم مرغ برای خوردن باید کاملا پخته شود و حرارت 70 درجه سانتیگراد به کلیه قسمت های آن برسد و زرده و سفیده کاملا سفت شود.
- برای آب پز کردن تخم مرغ باید آن را بعد از جوش آمدن آب به مدت 5 تا 7 دقیقه در حال جوش قرار داد تا زرده آن کاملاً سفت شود و نیز در پختن مواد غذایی دارای تخم مرغ دقت شود تا حرارت به تمام قسمت های آن برسد به طوری که قسمت های مختلف آن سفت شده و به صورت شل نباشد.
منبع: نمناک
موضوع: تخم مرغ را قبل از مصرف حتما بشویید !
مطالب مرتبط:
چگونه ماهی تازه و کهنه را از هم تشخیص دهیم ؟
چگونه بدون داشتن چوب آتش روشن کنیم ؟
بهترین روش پخت و نگهداری شاه بلوط چیست ؟
کاربردهای لاک ناخن در خانه داری
کاربردهای نمک در خانه داری
چگونه نان را برای مدت طولانی تر تازه نگه داریم ؟
کاربردهای نان بیات در خانه داری چیست ؟
بهترین روش از بین بردن مارمولک ها در حیاط