تاس کباب خوشمزه کاشان
تاس کباب کاشانی غذای اصیل ایرانی را می توانید به عنوان خورش در کنار غذا یا خوراکی همراه با نان در طی ۳ ساعت آماده کنید.
مواد لازم :
- ماهیچه گوسفند ۶۰۰ گرم
- پیاز ۵۰۰ گرم
- رب انار ۰.۵ پیمانه
- بادمجان متوسط ۵ عدد
- گوجه فرنگی ۵ عدد
- نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه تاس کباب :
- پیاز را حلقهای و نازک خرد میکنیم. ته یک قابلمه گود میچینیم
- گوشت را مکعبی به اندازههای کوچک (دلخواه) خرد میکنیم
- گوشتها را روی پیازها میریزیم. زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان دلخواه روی آن میریزیم.
- بادمجانها را نازک خرد میکنیم. (برای اینکه بادمجانها سالم بمانند و آب نشوند، ته کلاهی شکل بادمجان را جدا نمیکنیم فقط دم آن را کوتاه کنید)
- گوجهفرنگیها را روی بادمجانها بچینید و دو لیوان آب روی آن بریزید و شعله گاز را زیاد کنید.
- وقتی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد.
- ۲۰ دقیقه پیش از آن که غذا را سرو کنید یعنی زمانی که مواد شما به خصوص گوشت پخت، رب انار را اضافه کنید. (اگر رب انارتان سفت است با کمی آب غذا یا آب جوش آن را رقیق کنید و در غذا بریزید)
- بسته به میل و ذائقهتان میتوانید این غذا را ترش یا ملس درست کنید. این غذا را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید.
موضوع: تاس کباب خوشمزه کاشان
مطالب مرتبط:
نان تافتون را در منزل بپزید!
طرز تهیه تخم مرغ شکم پر
طرز تهیه خورش بادام زمینی
طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه