بهتر است این 9 ماهی را مصرف نکنید !
همه می دانیم که مصرف ماهی هم خوشمزه و هم مفید است. اما بعضی از ماهی ها ضررشان از منفعتشان بیشتر است.این 9 نوع ماهی را بهتر است کمتر بخورید و یا اصلا نخورید. مراقب باشید.
1- گربه ماهی وارداتی- توصیه نمی شود
گربه ماهی ها اندازه های مختلفی دارد. خوردن نوع پرورشی این ماهی بخاطر تغذیه هرمون ها، به ویژه آنها که در کشورهای آسیایی پرورش داده شده اند، خطرناک است. گربه ماهی غیرپرورشی خطر کمتری دارد و از نظر غذایی مفید است.
2- ماکارل
ماکارل جیوه دارد که در بدن انسان جمع شده و باعث بیماری های مختلف می شود. ماکارل اقیانوس اطلس کم خطرترین نوع است و می توانید هرچقدر که می خواهید از این نوع بخورید.
3- تونا (ماهی تن)
مصرف ماهیانه بزرگسالان 100 گرم، کودکان توصیه نمی شودماهی تن ، به ویژه نوع باله سیاه و باله آبی آن حاوی جیوه است. نوع غیرپرورشی این ماهی تقریبا منقرض شده و در فروشگاه ها خیلی کم پیدا می شود. ماهی تن پرورشی است که با هرمون و آنتی بیوتیک تغذیه می شوند.
4- تیلاپیا
برای بیماران قلبی، آسم و آرتروز توصیه نمی شوداین ماهی اسیدهای چرب مفید ندارد و بجای آن چربی های ناسالم دارد. مصرف زیاد این ماهی باعث افزایش کلسترول و حساسیت می شود.
5- ایل
مار ماهی چربی زیادی دارد و به آسانی پس مانده های صنعتی و کشاورزی موجود در آب را جذب می کند. نوع آمریکایی این ماهی مواد سمی زیادی دارد. نوع اروپایی آن هم حاوی مقدار زیادی جیوه است.
6- پانگاسیس
ماهی پانگاسیس توصیه نمی شود به این دلیل که بیشتر پانگاسیس موجود در فروشگاه ها از ویتنام می آید که در رودخانه مکونگ صید می شود. رودخانه مکونگ یکی از آلوده ترین رودخانه های جهان است. فیله این ماهی حاوی مقدار زیادی نیتروفرزن و پلی فسفات است.
7- تیله فیش
مصرف ماهیانه مردان 100 گرم، زنان و کودکان توصیه نمی شود
این ماهی حاوی بیشترین میزان جیوه است و برخلاف قانون صید می شود و خطر مسمومیت غذایی آن بالا است.
8- سی بس
مصرف ماهیانه بزرگسالان 200 گرم، کودکان 100 گرم
ماهی سی بس میزان قابل توجهی جیوه دارد. گاهی فیله این ماهی را با فیله ماهی پنگاسیس و دیگر ماهی های ارزان قیمت جایگزین می کنند و به مشتریان می دهند.
9- دلارفیش
باعث اختلال گوارشی است و توصیه نمی شود این ماهی که به اویل فیش هم معروف است به دلیل داشتن جمپیلوتکسین، در بدن هضم نمی شود. مسمومیت آن خطرناک نیست، اما می تواند باعث اختلال گوارشی شود. برای کاهش ماده سمی آن بهتر است سرخ و یا کباب شود.
منبع: نمناک
موضوع: بهتر است این 9 ماهی را مصرف نکنید !
مطالب مرتبط:
چگونه ماهی تازه و کهنه را از هم تشخیص دهیم ؟
چگونه بدون داشتن چوب آتش روشن کنیم ؟
بهترین روش پخت و نگهداری شاه بلوط چیست ؟
کاربردهای لاک ناخن در خانه داری
کاربردهای نمک در خانه داری
چگونه نان را برای مدت طولانی تر تازه نگه داریم ؟
کاربردهای نان بیات در خانه داری چیست ؟
بهترین روش از بین بردن مارمولک ها در حیاط