بهترین استفاده از میوه های مانده !
در این بخش از بخش نکات خانه داری پی جو راهکارهایی را آورده ایم که می توانید با استفاده از آنها از میوه های مانده تان به بهترین شکل استفاده نمایید .
طریقه استفاده از میوه های مانده :
کیوی
اگر از مهمانیتان برای شما مقداری کیوی مانده است می توانید از کیوی رسیده برای نرم کردن و طعم دادن به گوشت استفاده کنید زیرا کیوی حاوی یک آنزیم طبیعی به نام اکتینیدین است که به شکستن پروتئین ها کمک می کند.
برای استفاده از کیوی برای نرم کردن گوشت ، دو عدد کیوی را له کنید و دو قاشق غذا خوری روغن زیتون، یک قاشق چای خوری سرکه ی سیب و مقداری نمک و فلفل به آن بیافزایید سپس این سس را بر روی گوشت خود بریزید.
موز و انبه مانده
- می توانید با موز های خود شیر موز یا شیر انبه درست کرده و نوش جان کنید .
- تعدادی خرما را پس از پوست کندن و در آوردن هسته با موز، انبه و شیر در مخلوط کن،بریزید و یک معجون خوشمزه و مقوی برای خودتان و کودکانتان درست کنید.
- می توانید موز و انبه را پوست بکنید و هسته انبه را بگیرید. آن ها را جداگانه بسته بندی نموده و در فریزر قرار دهید و در مواقع نیاز یک بسته از آنها را بیرون بیاورید و پس از باز شدن یخ آن در مخلوط کن با شیر مخلوط کنید و نوش جان کنید.
- موزهای رسیده را له کنید، به آنها تخم مرغ بیافزایید و با آنها املت درست کنید.
- در هنگام پختن کیک به جای قند و شکر، مقداری موز را با توت مخلوط کنید و به خمیر کیک بیافزایید.
- می توانید با موز و انبه نان طعم دار بپزید.
سیب و گلابی مانده
سیب و گلابی را می توانید کمپوت کنید یا با آن مربا درست کنید.
گوجه
گوجه ها را خوب بشورید و رنده کنید و در پلاستیک فریزر بریزید و در فریزر قرار دهید. سپس هر وقت به گوجه رنده شده نیاز داشتید؛ از آن ها استفاده کنید یا بجای رب از آن استفاده کنید.
خیار
می توانید با خیارهای باقی مانده از مهمانیتان خیار شورخانگی خوشمزه درست کنید.
انگور
با انگور ها نیز می توانید سرکه خانگی و طبیعی درست کنید برای این کار ،انگورهای مانده یا دانه شده را در داخل بطری بریزید و بگذارید بماند تا به سرکه تبدیل شود.
پرتقال
از پوست پرتقال و لیمو می توانید برای معطر کردن مرباها یا حتی برخی از غذاها استفاده کنید.
طریقه نگهداری از میوه ها
- هنگام خرید، میوه هایی را انتخاب کنید که وزنشان نسبت به اندازه شان سنگین تر باشد.
- هنگام خرید میوه ها را بو کنید ، میوه های تازه و رسیده عطر و بوی خوبی دارند اما میوه های مانده این بو را ندارند.
- به بافت میوه هم توجه کنید ، اگر میوه بیش از حد شل و آبکی است، از خیر خریدش بگذرید.
- اگر مقدار زیادی میوه خریداری کرده اید بهتر است آنها را نشویید و نشسته نگه شان دارید زیرا ماندگاری میوه های نشسته بیشتراست.
- میوه ها را نباید در محلی که آفتاب و نور مستقیما به آن می تابد، قرار دهید و بهتر است آنها را در جای خنک بگذارید.
منبع: نمناک
موضوع: بهترین استفاده از میوه های مانده !
مطالب مرتبط:
چگونه بوی بد رنگ در خانه را از بین ببریم ؟
چگونه لکه خودکار را از روی چرم سفید پاک کنیم ؟
چگونه چسب دو طرفه را از روی دیوار بکنیم ؟
درباره کاغذ دیواری قابل شستشو بیشتر بدانید !
چگونه لکه های میوه و توت از روی لباس را پاک کنیم ؟
چگونه لکه های سیاهی گردو از دست را پاک کنیم ؟
چگونه مایع ظرفشویی خانگی درست کنیم ؟
چگونه لباس های مشکی رنگ و رو رفته را دوباره نو کنیم ؟
بهترین راه تمیز کردن وان حمام
اشتباهات رایج در هنگام استفاده از جاروبرقی