آموزشگاه موسیقی ایران در شیراز
آموزشگاه و مرکز مهارت آموزی موسیقی ایران
مجربترین مرکز مهارت آموزی استان فارس
آموزش موسیقی در تمامی رشته ها و سنین مختلف
تاسیس 1386
موسیقی کودک - پاپ - کلاسیک - سنتی
ارائه دیپلم رسمی موسیقی در رشته های ساز و آواز ایرانی، ساز و آواز جهانی
- مدیر مسئول: کاوه پیمان، کارشناس ارشد موسیقی و استاد دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد
- مدیریت بخش موسیقی ایرانی هنرستانهای کامیاب و افسری در سال تحصیلی 1401 - 1400
- مدیریت بخش موسیقی ایرانی و جهانی هنرستان افسری در سال تحصیلی 1402 - 1401
خدمات آموزشگاه موسیقی ایران
آموزشگاه موسیقی ایران در سال ۱۳۸۶ با مدیریت کاوه پیمان، کارشناس ارشد موسیقی و استاد دانشکده هنر و معماری تاسیس شد. این آموزشگاه تا سال ۱۴۰۱ بیست فستیوال برگزار نموده است. آموزشگاه ایران علاوه بر آموزش هنرجویان بسیاری درکلاس های آزاد، مجربترین مرکز مهارت آموزی استان فارس میباشد که تا کنون بیش از بیست دوره موفق مهارت آموزی در رشته های ساز ایرانی، آواز ایرانی، ساز جهانی و آواز جهانی برگزار نموده است.
موسیقی ایران مفتخر است که در طرح برون سپاری وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران موفق به مدیریت بخش موسیقی ایرانی هنرستانهای موسیقی کامیاب (دخترانه) و افسری (پسرانه) شده است.
اساتید آموزشگاه ایران از کارشناسان و کارشناسان ارشد موسیقی میباشند و یا دارای کارت صلاحیت تدریس هستند. بسیاری از ایشان منتخب جشنواره های داخلی و خارجی میباشند. همچنین کادر آموزشی این مرکز در تولید آلبومهای موسیقی و اجرای کنسرتهای داخلی و خارجی نقشی موثر دارند.
برخی از امکانات آموزشگاه موسیقی ایران- کارگاه اختصاصی کودک در واحد مستقل و دارای تجهیزات کمک آموزشی کودکان مانند انواع زایلوفون و متالافون، طبلک و سازهای کوبه ای، عروسکهای آموزشی، ابزار نقاشی و دیگر تجهیزات کمک آموزشی مخصوص کودکان
- پلاتو اختصاصی اجرای هنرجویان
- اتاق تمرین
- سازها و ادوات متنوع آموزشی
- پیانو آکوستیک و دیجیتال
آموزش موسیقی کودک: با روشهای متنوع و بر پایه بازیهای ریتمیک، نقاشی، کاردستی، بلز و فلوت ریکوردر
آموزش موسیقی ایرانی: تار، سه تار، تنبور، عود، قانون، دف، تمبک، نی، کمانچه، ویلن ایرانی، آواز، پیانو ایرانی، کمانچه و ویلن قشقایی، تار و سه تار قشقایی
آموزش موسیقی کلاسیک: ویلن، ویلن آلتو، ویلنسل، پیانو، گیتار کلاسیک، فلوت، کلارینت
آموزش موسیقی پاپ: آواز، گیتار (پاپ-فینگراستایل)، پیانو، کیبورد، هارمونیکا، داربوکا، کاخن، هنگدراممدیر داخلی و مشاور شما: سالار امینی، کارشناس موسیقی و نوازنده تار 09120967119
اینستاگرام مدیر مسئول: Kaveh_payman
اطلاعات تماس آموزشگاه موسیقی ایران
شماره تماس: 09206364944 - 07136364944 - 07136238299
آدرس: شیراز، بلوار دکتر شریعتی (معالی آباد)، حدفاصل گلها و رهبرماه، کوچه 5، ساختمان کلاسیک، طبقه دوم و چهارم.
چگونه تشخیص دهیم کدام ساز، یا چه سبکی از آواز مناسب ماست؟قدم اول برای ورود به دنیای زیبای موسیقی، انتخاب رشته است. ابتدا باید مشخص شود به چه سازی علاقمند هستید و یا چه سبکی از آواز خواندن را میپسندید؟
با وجود این که به قطع نمیتوان معیار دقیقی برای انتخاب رشته ارائه کرد، اما به طور نسبی و بر اساس برخی از مولفه ها میتوان به انتخابی مناسبتر نزدیک شد.
مهمترین عامل علاقه است. علاقه یا به شکل اکتسابی به وجود می آید و یا با مطالعه و آگاهی. انتخاب رشته در بزرگسالان نسبت به کودکان کمی متفاوت است. به همین دلیل این مقاله را به دو بخش کودکان و بزرگسالان تقسیمبندی نمودهایم.
انتخاب رشته برای کودکانآموزش موسیقی به کودکان-که به اشتباه مصطلح به همه روشهای آن اُرف گفته میشود-از سنین خیلی پایین آغاز شده و تا حدود هفت-هشت سالگی و در بعضی کشورها و سیستمها تا دوازده سالگی ادامه مییابد. در پایان دوره جلساتی تحت عنوان سازشناسی ارائه میشود. مربی از طریق پخش نمونه های صوتی-تصویری کودک را با سازهای مختلف آشنا میکند. یا اینکه کودک در کلاسهای مختلف به عنوان میهمان، دقایقی را میگذراند و از نزدیک سازها را میبیند و لمس میکند. در مواردی شاهد بوده ایم که والدین به اشتباه و ناآگاهانه اصرار دارند رشته مورد علاقه خودشان را به کودک تحمیل کنند. لطفا توجه فرمایید این اتفاق نیفتد. به کودکتان اجازه انتخاب و آزادی عمل بدهید و بر اساس راهنماییهای غیرتخصصی افراد ناآشنا تصمیم گیری نکنید. فرآیند انتخاب رشته میبایست توسط افراد متخصص انجام شود.
تقریبا روشی قطعی برای تشخیص استعداد کودک وجود ندارد. بنابراین نمیتوان گفت که کودک شما مناسب چه رشته ای است. ملاک اصلی برای انتخاب ساز-یا آواز- ابراز تمایل و علاقه خود کودک است. هر چند که ممکن است فرزندتان بعد از مدتی بگوید که به ساز دیگری علاقه دارد که این تغییر رشته امری است طبیعی. چه بسیار که برای ما به عنوان بزرگسالان پیش آمده است که تصور کرده ایم برای مثال به ورزش پینگ پونگ علاقه مندیم، وسائل مورد نیاز آن را تهیه میکنیم، کلاس ثبت نام میکنیم، اما بعد از مدتی متوجه میشویم به کوه نوردی علاقمند بوده ایم. پس اجازه دهید کودک نیز تجربه کند.
معمولا کودک سازی که دوست یا یکی از خویشاوندانش مینوازد را انتخاب میکند. یا ممکن است از ظاهر یک ساز، یا رفتار یک معلم خوشش آمده باشد. به هر حال کودک در این امر باید آزاد باشد.
جمعبندی:اجازه دهید روند علمی و تجربی انتخاب ساز توسط مربی انجام شود. به بیانی دیگر باید دقت داشت که علاقه والدین به کودک تحمیل نشود. اما پدران و مادرانی که قدری با موسیقی آشنایی دارند، میتوانند کودک را هدایت کنند. اما آزادی انتخاب را از فرزندتان نگیرید.
انتخاب رشته برای بزرگسالانمعمولا نوجوانان و جوانان محدودیتی برای انتخاب رشته ندارند و بر حسب علاقه شان میتوانند آواز بخوانند یا سازی انتخاب کنند. باز هم معیار اصلی علاقه است. اما قضیه در بزرگسالان به ویژه کسانی که مشغله دارند کمی متفاوت است. چون وقت محدودی دارند. در وهله اول باید ببینید به چه سبکی علاقه دارید؟ اگر آثاری که خواننده هایی مثل ادل، بعضی از آثار سلن دیون، ابی، فرامرز اصلانی و سیاوش قمیشی اجرا کرده اند مورد پسند شماست، احتمالا به موسیقی پاپ علاقه دارید. بنابراین بهتر است آواز پاپ یا یکی از سازهای این سبکِ موسیقی را انتخاب کنید.
اگر به آثار موتزارت، بتهوون و شوپن گوش میدهید، احتمالا به موسیقی کلاسیک علاقه مندید. بنابراین میتوانید زیر نظر یک معلم، آواز کلاسیک کار کنید یا یکی از سازهای کلاسیک را انتخاب کنید.
موسیقی سنتی هم که کاملا برایمان آشناست و آثار خوانندگانی چون محمدرضا شجریان، شهرام ناظری، علیرضا افتخاری را دربر میگیرد. بنابراین یکی از سازهای ایرانی را انتخاب کنید یا در کلاس آواز ایرانی ثبت نام نمایید.
اما نکته مهم درباره بزرگسالانی که به ویژه مشغله های زیاد دارند این است که از میان این تنوع گسترده، باز هم به علاقه شان توجه کنند، اما نیم نگاهی واقع گرایانه و منطقی هم داشته باشند. چون بعضی از سازها در مراحل اولیه حوصله، وقت و انرژی بیشتری لازم دارد، و برخی دیگر کمتر.
جمعبندی:نوجوانان و جوانان تقریبا محدودیتی در انتخاب رشته ندارند. اما بزرگسالان بهتر است پیش از انتخاب رشته، ابتدا سبک مورد علاقه شان را مشخص کنند، سپس با مشورت یکی از کارشناسان آموزشگاه موسیقی ایران، یک ساز یا آواز متناسب با آن سبک را انتخاب کنند.
امیدواریم از دنیای زیبای موسیقی لذت ببرید.
برای دریافت مشاوره، با کارشناس آموزشگاه موسیقی ایران در تماس باشید : 09120967119
چه دوره هایی در آموزشگاه موسیقی ایران برگزار می شود؟
دوره های آموزشگاه ایران شامل دوره سنتور و آهنگسازی، خوانندگی، گیتار و ... می باشد که برای اطلاع دقیق تر می توانید از طریق چت آنلاین و یا تماس سریع با آموزشگاه ارتباط برقرار کنید.
هزینه کلاس های آموزشگاه ایران چقدر است؟
برای اطلاع از شهریه دوره و کلاس ها، می توانید بر روی دکمه استعلام قیمت کلیک کنید، سپس با وارد کردن شماره خودتان آموزشگاه در سریعترین زمان ممکن لیست قیمت را برای شما ارسال خواهد نمود.
آدرس دقیق آموزشگاه ایران کجا است؟
با کلیک بر روی گزینه مسیریابی که در بالای صفحه مشاهده می کنید، می توانید آدرس دقیق آموزشگاه را مستقیما بر روی نقشه دنبال کنید.
چگونه می توانیم از آموزشگاه موسیقی ایران مشاوره آنلاین دریافت کنیم؟
از طریق دکمه مشاوره آنلاین می توانید به صورت اینترنتی از آموزشگاه ایران مشاوره دریافت نمایید. همچنین لازم به ذکر است می توانید از طریق تماس سریع به صورت مستقیم با آموزشگاه در تماس باشید.
درباره آموزشگاه موسیقی ایران
آموزشگاه موسیقی ایران در زمینه آموزش کلیه سازهای سنتی، ایران، موسیقی و ... فعالیت دارد. این
آموزشگاه موسیقی در شیراز، بلوار دکتر شریعتی (معالی آباد)، حدفاصل گلها و رهبرماه، کوچه 5، ساختمان کلاسیک، طبقه دوم و چهارم واقع شده است. برای تماس با آموزشگاه و اطلاع از نحوه و زمان ثبتنام می توانید با شماره 09206364944 - 07136364944 تماس حاصل فرمایید. در صورتی که می خواهید از خدمات کلاس موسیقی ایران اطلاع کسب کنید می توانید به آدرس سایت یا اینستاگرام مجموعه که در بالای همین صفحه قید شده است مراجعه فرمایید.
با کمک دکمه استعلام قیمت که در این صفحه وجود دارد این امکان برای شما کاربران عزیز فراهم شده است که از هزینه تمامی کلاس های آموزشگاه ایران اطلاع کسب کنید. همچنین با کمک دکمه مشاوره آنلاین، می توانید از طریق واتساپ با آموزشگاه در ارتباط بوده و مشاوره دریافت نمایید.