برای تهیه یک دسر جذاب آلاسکا زردآلو و زنجبیل بدون بستنی یک انتخاب جذاب است. در این دسر هیچ نوع بستنی استفاده نشده است و برای افرادی که به دسر های بدون بستنی علاقه مند هستند دسری جذاب است.
مواد لازم برای آلاسکا زردآلو و زنجبیل بدون بستنی
- کیک زنجبیلی به ضخامت 2 سانتیمتر : 2 قطعه
- سیب : 1 عدد
- شربت یا عصاره زنجبیل : 2 قاشق غذاخوری
- برگه زردآلو , خرد شده : 6 تکه
- آب پرتقال : 4 قاشق غذاخوری
- بادام پرک : 15 گرم
- سفیده تخم مرغ کوچک : 2 عدد
- شکر دانه ریز : 100 گرم

طرز تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل
1. هر قطعه کیک زنجبیلی را جداگانه داخل ظروف نسوز مخصوص فر بگذارید .
2. سیب را به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید , دانه آن را خارج نموده و به ابعاد کوچک تر خرد نمایید . سپس آن را داخل یک قابلمه بریزید . زردآلوهای خرد شده , آب پرتقال یا آب را اضافه نمایید و 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا نرم شوند .
3. بادام ها را به مخلوط میوه اضافه نمایید . سپس مخلوط آماده شده را به نسبت مساوی روی قطعه های کیک درون ظروف بریزید تا به شکل کپه , بالا بیاید .
4. سفیده تخم مرغ ها را آنقدر بزنید تا کاملا سفت شوند و در صورت برگرداندن ظرف , از آن نریزد . سپس به تدریج شکر به آن بیافزایید و قبل از افزودن شکر بیشتر , مطمئن شوید که سفیده تخم مرغ ها , سفت شده باشند .
5. مرنگ را با اسفاده از قیف یا به وسیله قاشق روی کیک و میوه ها بریزید , طوری که روی هر دوی آن ها را بپوشانید .
6. مواد را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 4 تا 5 دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند . آلاسکا را داغ سرو نمایید .
نکته مهم
قبل از اضافه نمودن مرنگ می توانید بستنی وانیلی , قهوه و یا شکلات را بر روی میوه ها قرار دهید , سپس مرنگ را روی کیک بریزید . توجه داشته باشید که این کار باید در لحظه آخر انجام شود و بالافاصله بعد از خارج نمودن از فر, خورده شود .
بستنی میوه ای مخلوط مخصوص روز های گرم تابستان است و انتخابی فوق العاده برای علاقه مندان به بستنی های میوه ای می باشد.
آلاسکا زردآلو و زنجبیل ، ارائه بهترین دستور تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل بدون بستنی . مواد لازم و راهنمای تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل، بدون بستنی!
منبع: وب سایت پی جو