هر آنچه که باید در مورد چای کامبوچا بدانید
چای کامبوچا ، به زبان ساده، چای تخمیر شده ای است که سرشار از فواید سلامتی، پروبیوتیک ها و ویتامین ها است. پیدایش چای کامبوچا به هزاران سال پیش برمی گردد. این چای با نام مستعار "چای جاودانگی" اولین بار توسط یک امپراتور چینی متعلق به سلسله
Tsin در سال 221 قبل از میلاد برای درمان اختلالات گوارشی استفاده شد. پس از آن، قرن ها در روسیه، ژاپن و اروپای شرقی مورد استفاده قرار گرفته است. اعتقاد بر این است که این نوشیدنی جادویی نام خود را از ژاپن در سال 415 پس از میلاد گرفته است.
چرا باید آن را بنوشم؟
چای کامبوچا که به عنوان "اکسیر زندگی" نیز شناخته می شود، دارای فواید بی شماری برای سلامتی است. سرشار از پروبیوتیک هایی است که به دستگاه گوارش کمک می کند، همچنین حاوی خواص ضد باکتریایی و مقادیر زیادی اسیدهای مفید است که به پاکسازی و سم زدایی کبد، کلیه ها و سایر اندام ها کمک می کند. علاوه بر این، حاوی پلی فنل، اسیدهای آلی و اسیدهای آمینه است.
چای کامبوچا که توسط متخصصان سلامت به عنوان یک نیروگاه تغذیه ای در نظر گرفته می شود، سیستم ایمنی را تقویت می کند و شامل طیف گسترده ای از مواد معدنی و ویتامین های ضروری مانند ویتامین
B1،
B2،
B3،
B6،
B12 و
C است. در کنار این موارد، این چای دارای زندگی مفید است. آنزیم ها و ترکیبات شیمیایی حیاتی برای بدن ما مانند اسید فولیک، فروکتوز، اسید گلوکونیک، اسید اگزالیک، اسید استیک و اسید لاکتیک. چای کامبوجا همچنین دارای خواص ضد پیری است و با افزایش جذب مواد مغذی بدن شما را سالم نگه می دارد.
سلبریتی های مورد علاقه شما هم از آن لذت می برند!اگر هنوز شما را قانع نکرده ایم، شاید برای شما قانع کننده باشد ! این مشاهیر فهرست
A همگی از طرفداران کومبوچا هستند. جیک جیلنهال، اورلاندو بلوم، لیدی گاگا، زوئی کراویتز و کورتنی کارداشیان
چگونه چای کامبوجا درست کنم ؟
آن را بخرید یا دم کنید؛ انتخاب با شماست . کامبوجا از 4 ماده اصلی تشکیل شده است: چای، شکر، آب و کشت همزیستی از باکتری ها و مخمرها که "اسکوبی" نیز نامیده می شود. چای مورد استفاده، ترکیبی از چای سیاه و سبز است و بیشتر قند آن توسط باکتری ها در زمان تخمیر استفاده می شود.
اجازه دهید این 4 ماده در دمای مناسب تخمیر شوند و چیزی که برای شما باقی می ماند چای کامبوجا است. برای جزئیات دقیق "چگونه"، منابع زیادی از جمله کتاب ها، دستور العمل ها و کیت ها وجود دارد که می توانید به آنها مراجعه کنید.
اگر مایل به خرید آن هستید، چای دم کرده در کافه ها موجود است یا می توان آن را به صورت آنلاین سفارش داد.
احتیاط:در حالی که فواید آن بسیار بیشتر از معایب آن است، نکاتی وجود دارد که باید در هنگام مصرف کومبوجا در نظر داشته باشید، و اگر آن را در خانه تهیه می کنید، بیشتر از این موارد است.
ایمنی این دم نوش دلپذیر بستگی به شرایطی دارد که در آن تهیه می شود. چای کامبوجا تهیه شده در محیط های غیر استریل می تواند خطر نفوذ کپک در چای را ایجاد کند و آن را سمی کند. گزارش هایی مبنی بر مصرف کومبوچای گندیده توسط مردم گزارش شده است که باعث مسمومیت با سرب و واکنش های آلرژیک می شود. همیشه از روش های تمیز کردن و دم کردن ایمن پیروی کنید. همچنین مصرف چای برای کودکان و زنان باردار یا شیرده توصیه نمی شود. در صورتی که بیماری زمینه ای دارید، قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.