طرز تهیه اسموتی انبه فوق العاده خوشمزه!
انبه (نام علمی:Mangifera) میوهای گرمسیری و گیاه آن از سردههای تیرهٔ پستهایان است. خاستگاه انبه شبه جزیرهٔ هند، پاکستان، بنگلادش و آسیای جنوبشرقی است. این درخت امروزه در بسیاری از کشورهای گرمسیری پرورش داده شده و در سراسر دنیا صادر میشود. میوهٔ انبه علاوه بر مصرف خوراکی، آشپزی و آبمیوهگیری، به عنوان طعمدهنده، رنگدهنده و عطر کاربرد دارد. برگهای درخت انبه نیز مورد استفادههای زینتی قرار میگیرد.
اسموتی (smoothie) یک نوشیدنی مخلوط شده و گاهی شیرین شده است که از میوه تازه ساخته میشود و در برخی موارد خاص شکلات یا کره بادام زمینی دارد. علاوه بر میوه بسیاری از اسموتیها دارای یخ خرد شده، میوه یخ زده، عسل یا شربت و محتویات یخی هستند.
اسموتی انبه
از نوشیدنی که از انبه تهیه و بسیار مورد استفاده قرار میگیرد به اسموتی انبه میتوان اشاره کرده، بسیار مناسب برای فصل گرما.
آیا مایلید طرز تهیه آن را بدانید؟
دستور برای 3 نفر و زمان آماده سازی 10 دقیقه میباشد.
مواد لازم برای تهیه اسموتی انبه
- انبه 3 عدد
- بستنی 5 قاشق غذاخوری
- تخم شربتی در صورت تمایل نصف لیوان
- گردو 2 عدد
- خامه 1 قاشق غذاخوری
- شیر 2 لیوان
طرز تهیه اسموتی انبه
تخم شربتی را در یک لیوان آب به مدت 24 ساعت خیس کنید.
گردو را بشکنید و مغز آن را جداگانه در مولینکس خرد کنید.
انبه را پوست بکنید و داخل مخلوط کن بریزید.
بقیه مواد (شیر، بستنی، تخم شربتی، خامه و...) را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
در پایان خامه را اضافه نمایید و مخلوط کنید.
نکات
میتوانید از موز نیز استفاده نمایید
حضور گردو و خامه اختیاری است.
بستنی داخل اسموتی باعث غلیظ شدن خواهد شد.
مواد را اگر از یخجال خارج کرده باشید اسموتی خنک است اگر خیر که کمی یخ نیز به مخلوط کن اضافه کنید و بگذارید مخلوط شود.
میزان هم خوردن آن در مخلوط کن رابطه مستقیم با غلظت اسموتی شما دارد. اگه رقیق بود بگذارید باز هم مخلوط شود.
طرز تهیه اسموفی انبه فوق العاده، اسموتی انبه