آشپزخانه نیمه اُپن چگونه است ؟
حتی گاهی این تلفیق فضایی، آنقدر قوی صورت می گیرد که ممکن است برای جلوگیری از اختلال در نظم فضای مشرف بر آشپزخانه- به واسطه ی تعدد لوازم و متریال های مختلف به کار رفته در هر کدام از وسایل-ترجیح دهیم آن ها را به صورت توکار طراحی و اجرا کنیم.
آشپزخانه اُپن،خوبه یا بد؟!
وقتی در آشپزخانه ی اپن هستید، هم شما به مهمان هایتان مشرف هستید هم آنها به شما، و البته به ریز و درشت کارهایی که انجام می دهید! آن وقت است که آرزو می کنید ای کاش در آشپزخانهتان مکانی داشتید تا برای چند دقیقه هم که شده از زیر ذره بین بقیه خارج شوید، تا حداقل، مراحل آماده سازی غذا را با آرامش بیشتری انجام دهید! اینجاست که اهمیت آشپزخانه ی نیمه باز، نمود بیشتری پیدا می کند.
آشپزخانه نیمه اُپن
تفاوت آشپزخانه ی اپن و نیمه اپن در وجود حریم شخصی است.
حریم شخصی سازنده ی آشپزخانه های نیمه باز، می تواند به طرق مختلف ایجاد شود؛ از پرده های کنفی و حتی آویزهای ساده ی دست ساز گرفته تا پرده های شید، صفحات شیشه ای و فریم های فلزی...
گاهی پایه های ساخت یک آشپزخانه نیمه باز، در هنگام طراحی گذاشته شده و از ابتدا، این حریم به واسطه ی دیوار آجری شکل می گیرد.
منبع: چیدانه
موضوع: آشپزخانه نیمه اُپن چگونه است ؟
مطالب مرتبط:
گل های مناسب پاییزی برای باغچه کدام است ؟
بن سای انار چیست؟
لامپ SMD چیست ؟
هالوژن ریلی چیست ؟
همه چیز درباره چراغ مطالعه مهندسی
چگونه رنگ موکت را انتخاب کنیم ؟
راهنمای کامل نصب موکت
معرفی انواع پادری در دکوراسیون داخلی