کته آلبالو ؛غذای مجلسی ایرانی
کته آلبالو محصول آشپزی ایرانی، ترکیبی دلچسب از میوه، غلات و گوشت است که آن را تبدیل به ساده ترین غذای مجلسی کرده است. آن را خوب تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم:
- آلبالو 500 گرم
- شکر 350 گرم
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- پیاز 1 عدد
- برنج 4 پیمانه
- زعفران به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا آلبالوها را شسته و هسته آن را بگیرید و به همراه شكر روی حرارت قرار بدهید تا شكر آب شود و بعد آن را از روی شعله بردارید و شربت روی آلبالو را بردارید تا فقط خود آلبالو باقی بماند.
- پیاز را رنده كنید و به همراه گوشت چرخ كرده و نمك و فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و خوب ورز دهید و بعد آنها را به شكل كوفته ریزه دربیاورید.
- حالا برنج را داخل قابلمه با مقدار مناسبی آب و نمك و روغن به صورت كته دم میكنیم و در مرحله آخر آلبالو ها را اضافه كرده و با برنج مخلوط میكنیم و به میزان دلخواه شربت آلبالو روی برنج یدهیم و آن را دم میكنیم
- كوفته ها را در روغن داغ سرخ میكنیم .
- وقتی برنج اماده شد كوفته ها را روی برنج داده و مقداری برنج سفید را با زعفران مخلوط كرده و روی برنج میدهیم و بقیه شربت را روی برنج و كوفته ها میدهیم.
سایر نکات
- اگر دوست داشتید كوفته ها را با گوشت مرغ تهیه كنید
- میتواندید از همان شیره آلبالو برای اب برنج كته استفاده كنید البته باعث میشود برنج شما خمیر شود و بهتر است برای این كار از پلو پز استفاده شود
- بهتر است برنج را به صورت قالبی درآورید تا زیباتر شود.
موضوع: کته آلبالو ؛غذای مجلسی ایرانی
مطالب مرتبط:
پلو چغاله و مرغ ؛غذای خوشمزه بهاری
ساطری پلو ؛غذای محلی خراسان
یخمه تُرُش ؛غذای مقوی اصفهانیها
غذاهای فصل بهار با نوبرانههای بهاری