314. لیست نان یوخه پزی های شیراز. آدرس و شماره تماس بهترین فروشگاه نان یوخه شیراز را می توانید در لیست زیر ثبت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های درج شده در لیست زیر تماس بگیرید.
جدول زیر نمایش دهنده لیست نان یوخه پزی های شیراز به همراه آدرس و شماره تلفن آن ها می باشد؛ ردیف هایی که برچسب VIP دارند دارای صفحه اختصاصی در وبسایت پی جو می باشند. با کلیک بر روی نام آن ها شرح خدمات آن ها را مشاهده نمایید.
نان یوخه پزی های شیراز
ردیف | نام نان یوخه پزی | آدرس نان یوخه پزی های شیراز | شماره تماس |
---|
1 | نانک | شيراز، شهرك گلستان، بين فلكه اول و دوم | 07136206174 |
2 | یوخه همت | شيراز، خیابان لطفعلی خان زند، كوچه اسكندری | 07132244910 |
3 | یوخه پزی دهقانی | شیراز، بلوار ابوذر غفاری، 10 متری دوم شهید عابدینی. | 07137513797 |
4 | یوخه پزی محمدی | شیراز، فلکه فرودگاه، خیابان نادر، ابتدای خیابان قدمگاه | 07138204750 |
5 | نان و یوخه پزی خلیلی | شیراز، فلکه هنگ، نان و یوخه پزی خلیلی | 07132334070 |
6 | نان یوخه کشاورز | شیراز، بلوار سفیرجنوبی، نبش کوچه 9. | 07138243854 |
7 | یوخه پزی هفت خوان | شیراز، بلوار عدالت جنوبی، نبش کوچه طالقانی | 07138243801 |
8 | نان یوخه پزی ده بزرگی | شیراز، خیابان حافظ، قبل از کوچه هفدهم | 09177373913 |
9 | یوخه پزی فرد | شیراز، خیابان توحید، نبش پاساژ شرق | 07132338674 |
10 | یوخه و شیرینی پزی امید | شیراز، ایمان جنوبی، 25 متری شهید شیخی | 09171194191 |
11 | یوخه پزی گلستان | شیراز، بلوار مدرس، جنب کوچه 18 | 07137354741 |
12 | یوخه پزی حدیث | شیراز، بلوار امیرکبیر، بعداز انبار شرکت نفت، نبش کوچه 12 | 07138307437 |
13 | یوخه پزی دستچین | شیراز، بلوار عدالت جنوبی، خیابان دستغیب، نبش کوچه 13. | 07138262836 |
14 | یوخه پری شکرانه | شیراز، گویم، بعد از پل بهارستان سمت راست. | 09178090288 |
در صورت تمایل به سفارش درج آگهی و قرار گرفتن در لیست فوق با شماره تلفن 07136330130 و یا ایمیل آدرس [email protected] تماس حاصل فرمائید.
* امیدواریم مقاله لیست نان یوخه پزی های شیراز برای شما سودمند واقع شده باشد.انتشار محتوای صفحه فوق تنها با اجازه کتبی و درج منبع امکان پذیر می باشد.فروش نان شیرینی در شیراز - نان یوخه در شیراز - یوخه فروشی در شیراز - بهترین یوخه فروشی شیراز - انواع نان یوخه در شیراز - نان یوخه شیراز - بهترین نان یوخه شیراز - سوغاتی شیراز - شیرینی فروشی های شیراز - آدرس فروشگاه های نان یوخه شیراز - یوخه شیرازی - یوخه پزی های شیراز - سوغات شیراز - نان و یوخه پزی شیراز - نان یوخه پزی های شیراز
بهترین نان یوخه پزی شیراز
سایت پی جو با معرفی بهترین نان یوخه پزی های شیراز به شما این امکان را می دهد تا بهترین نان یوخه پزی را پیدا کرده و به صورت آنلاین به شماره تلفن و آدرس آن ها دسترسی پیدا کرده و نان یوخه پزی مورد نظر خود را انتخاب فرمایید.
نان یوخه پزی در شیراز
اگر به دنبال بهترین نان یوخه پزی شیراز می گردید، اگر در انتخاب نان یوخه پزی خوب در شیراز دچار سردرگمی هستید ، بهتر است بدانید که پی جو به عنوان مرجع معرفی نان یوخه پزی های شهر شیراز لیست کاملی از نان یوخه پزی ها را در اختیار شما قرار داده تا با مراجعه به پروفایل نان یوخه پزی مورد نظر بتوانید با خدمات آن ها آشنایی پیدا کرده و با مقایسه آنها با یکدیگر به نان یوخه پزی مورد نظر خود براحتی دسترسی پیدا کنید.
شما همچنین میتوانید بیش از صد ها مورد از نان یوخه پزی های معتبری که در شیراز مشغول به فعالیت می باشند را در سایت پی جو مشاهده کرده و نان یوخه پزی مورد نظر خود که آدرس آن به شما نزدیک تر بوده و یا دارای خدمات مدنظر شما می باشد را انتخاب کنید.
اگر نان یوخه پزی مدنظر خود را می شناسید با استفاده از دکمه جست و جو موجود در سایت نام نان یوخه پزی مورد نظر خود را وارد کنید تا در صورت داشتن پروفایل در سایت پی جو تمامی اطلاعات نان یوخه پزی شامل اطلاعات تماس ، آدرس ، شرح کامل خدمات نان یوخه پزی مورد نظر خود را مشاهده کرده و با اطلاعات کافی به آنها مراجعه فرمایید.
نان یوخه یا کاک؟
نان یوخه شیراز – نان کاک کرمانشاه ، نوعی سوغاتی و شیرینی سنتی ایرانی است. همان طور که از نامش پیدا است، مربوط به شهرهای شیراز و کرمانشاه است ولی در شهرهای دیگر نیز یافت میشود.در شیراز به آن نان یوخه میگویند و در کرمانشاه به آن نان کاک یا شیرینی کاک میگویند.این نان از ورقههای نازک خمیر است که با استفاده از خمیر ور نیامدۀ مخصوص درست میشود.شیرینی کاک، سبک، خوشمزه و پر انرژی است. نان یوخه یا کاک را از آرد گندم، شکر یا آرد قند، تخم مرغ، دارچین، روغن، هل و آب درست میکنند.برای خوشمزهتر شدن معمولاً روی آن پودر نارگیل، خلال پسته و یا خلال بادام می ریزند.
چگونه نان یوخه بپزیم؟
- ابتدا مایه خمیر را با یک قاشق سوپخوری پودر قند و ۵۰ میلی لیتر آب ولرم در ظرفی مخلوط کنید و بعد درِ ظرف را بگذارید تا ده دقیقه بماند و پف کند.
- روغن را حرارت دهید تا آب شود و سپس صبر کنید تا کمی خنک شود. آنگاه تخممرغ را شکسته و نیمی از آن را همراه نمک در لیوان کمی هم زنید و به روغن اضافه کنید.
- مایۀ خمیرِ آماده شده را کم کم به مخلوط روغن و تخم مرغ اضاف کنید و به همزدن ادامه دهید.
- آرد را اضافه کنید و آنقدر هم زنید که خمیر لطیف و یکدست و بدون چسبندگی شود. خمیر را 10 تا 15 دقیقه ورز دهید. سپس روی آن را بپوشانید و حدود دو ساعت استراحت دهید.
- اگر خمیر شل بود، کمی آرد برای تنظیم سفتی آن اضافه کنید.
- خمیر آماده را لوله کرده و به اندازههای یکسان چانه کنید و چانهها را با وردنه باز کنید و با وردنهای ظریفتر نازکشان کنید. سپس ورقههای نازک خمیر را یک ماهیتابه بزرگ انداخته و هر دو طرف آن را روی گاز بپزید.
- قبل از آنکه خنک شوند، روی تخته کار پهن کنید و روی آن مایه بادام (مخلوط هل، پودر قند و پودر بادام) بپاشید. سپس ورقه را با دقت لوله کنید. روی آن را با فشار مناسب وردنه بکشید. میتوانید به جای بادام از خلال پسته یا پودر نارگیل استفاده کنید.
- در پایان با فاصلههای 3 سانتیمتری و به شکل اریب ببرید.
فروش نان شیرینی در شیراز – نان یوخه در شیراز – یوخه فروشی در شیراز – بهترین یوخه فروشی شیراز – انواع نان یوخه در شیراز – نان یوخه شیراز – بهترین نان یوخه شیراز – سوغاتی شیراز – شیرینی فروشی های شیراز – آدرس فروشگاه های نان یوخه شیراز – یوخه شیرازی – یوخه پزی های شیراز – سوغات شیراز – نان و یوخه پزی شیراز – نان یوخه پزی های شیراز