8 نکته طلایی در خانه داری
دانستن این نکات برای تمامی خانمهای خانهدار لازم است. با اجرای این تکنیکها خواهید دید چگونه کنترل آشپزخانه تان را به بهترین نحو به دست خواهید گرفت.
- برای از بینبردن سوختگی ته دیگ یا روغن درون قابلمه یا تابه بهترین روش آن است که نصف لیوان سرکه و نصف لیوان آب را درون ظرف بریزید و آن را روی حرارت کم بگذارید.
- برای پیشگیری از جوانهزدن سیبزمینی در سبد آشپزخانه باید آنها را در محیطی به دور از رطوبت و روشنایی قرار دهید.
- اگر برنجتان دودگرفته برای از بینبردن بوی دود آن، یک پیاز را پوست بکنید و چند شیار روی آن ایجاد کنید تا بوی برنج را بهخود جذب کند.
- اگر تصمیم دارید با کمک چاقو نان را ببرید پیش از بریدن نان، چاقو را بهمدت یکدقیقه درون آب جوش فرو برید.
- برای آنکه کیک یا کیک بستنی شما به راحتی از قالب جدا شود بهترین روش این است که پیش از ریختن کیک درون ظرف کف ظرفتان کمی شکر بپاشید.
- اگر میخواهید گوشتی نرم و ترد داشته باشید، گوشت را بهمدت ۴۵ دقیقه درون مخلوطی از روغن زیتون و سرکه بخوابانید.
- برای جرمگیری سینک دستشویی آن را برای ۱۵ دقیقه از آب و سرکه پر کنید و سپس آن را با کمک اسکاچ بشویید.
- اگر تصمیم دارید از موز برای دراز مدت استفاده کنید. باید آن را درون آلومینیوم بپیچید و در ظرف میوه یخچال قرار دهید.
منبع: چیدانه
موضوع: 8 نکته طلایی در خانه داری
مطالب مرتبط:
فرش چند متری مناسب تر است ؟
کاربرد های فرش رانر در دکوراسیون داخلی
کفپوش های چرمی برای کجاها مناسب است ؟
همه چیز درباره کفپوش های لمینتی
معرفی انواع کفپوش های مناسب برای حمام و سرویس بهداشتی
راهی سریع برای مرتب کردن کمد لباس
نکات کلیدی در نگهداری از اجاق گاز