چگونه پاستیل رولی خانگی درست کنیم؟
پاستیل از جمله خوراکیهای محبوب و خوش خوراک است که همه دوست دارند. در این مطلب طرز تهیه پاستیل رولی را برایتان آورده ایم تا بتوانید در منزل، به راحتی و با هزینه کمتر یک پاستیل بهداشتی تهیه کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
- پودر ژله 1 بسته
- پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
- شکر 1 قاشق غذا خوری
- گلوکز 1 قاشق غذا خوری
- آب سرد 2/3 پیمانه
- بستنی 1-2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
1. ابتدا داخل یک ظرف آب سرد رو بریزید و بعد بهش پودر ژلاتین و پودر ژله و شکر رو اضافه کنید و روی بخار کتری بذارین تا کاملا شفاف و یکدست بشه .
2. و بعد بهش گلوکز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شفاف بشه و بعد از روی حرارت بردارین و بهش یک یا 2 ق بستنی سرد اضافه کنید .
3. و اجازه بدین تا بستنی داخل مواد حل بشه و زیاد هم نزنید چون اگر زیاد هم بزنید اون لایه سفید روی ژله ایجاد نمیشه .
4. و بعد داخل یک ظرف رو نایلون بندازید و کمی چربش کنید و مواد رو داخلش بریزید (ارتفاع مواد باید کم باشه ) و بعد بذارین داخل یخچال تا سفت بشه و بعد وقتی سفت شد با چاقو به صورت نوار ببرید و رول کنید .
نکته: اگر پاستیل هارو یک روز داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار بدین مینونید راحت روی هم بذاریدشون و اصلا بهم نمیچسبن و نیازی به پودر قند و ... نیست.
موضوع: چگونه پاستیل رولی خانگی درست کنیم؟
مطالب مرتبط:
سس کارامل شور ؛ مناسب انواع کیک و بستنی
تارت تویکس ؛ طعم خوشِ لاکچری بودن
کاپ کیک شکلاتی ، برای معتادانِ شکلات