نکات انتخاب پیراهن مردانه مناسب
پیراهن جایگاه ویژه ای در میان لباس های آقایان دارد. در سال های اخیر، پیراهن مردانه با تغییرات مستمر توانسته است تا خود را با ترندهای در حال تغییر لباس های مردانه همگام سازد. سیر تحول پیراهن توانسته است تا پیشرفت های تکنولوژی تولید، و همچنین نیازها و خواسته های فزاینده بازار مد گرا را منعکس کند. پیراهن که تا همین چند دهه پیش به عنوان یک لباس کاملا کاربردی مطرح بود، امروزه به یک آیتم تعیین کننده در استایل آقایان تبدیل شده است. این تغییر و تحولات با افزودن جزئیات فراوان، فرایند انتخاب را برای مردان خوش پوش و باریک بین دشوار تر نموده است. برای تسهیل این فرایند، در ادامه با تمام نکات انتخاب پیراهن مردانه آشنا شوید.
مدل برش پیراهن مردانه
مدل برش، یکی از مهمترین ویژگی های یک پیراهن است. اگر یک پیراهن مدل خوبی نداشته باشد، بهترین دوخت، بیشترین جزئیات، و زیباترین یقه هم نمی تواند آن را به یک پیراهن خوب تبدیل کند. جزئیات پیراهن شما هر چه که باشد، مدل برش نقشی اساسی در ظاهر نهایی آن خواهد داشت. برخی از افراد این سوال را مطرح می کنند که “کدام مدل از بقیه بهتر است؟” جواب این است: “بستگی دارد!”. اول باید بدانید که چه جور ظاهری را ترجیح می دهید. مدل های اصلی پیراهن مردانه عبارتند از: کلاسیک (Classic Fit)، جذب (Slim Fit)، مدرن یا همان معاصر (Contemporary Fit)، و خیلی جذب (Skinny Fit).
مدل کلاسیک (Classic Fit) – بهترین برای راحتی
احتمالا مدل کلاسیک را بر تن پدر و پدربزرگ خود دیده اید. این مدل دارای فرم برش سنتی و ظاهری چهارگوش بوده و البته بسیار هم راحت است. در قسمت تنه و آستین های این مدل، مقدار زیادی پارچه اضافه دیده می شود. این پیراهن ها معمولا دارای دو پیلی در قسمت بالای پشت خود بوده و حرکت کردن بدن در آنها بسیار راحت است. در گذشته، مردها به ندرت پیراهن را بدون کت و حتی جلیقه می پوشیدند؛ بنابراین، راحتی یکی از مهم ترین فاکتورهای انتخاب آن ها بود. این مدل برای افرادی با استایل کلاسیک، و همچنین آقایانی که راحتی را به مد ترجیح می دهند، گزینه مناسبی است.
اگر همیشه روی پیراهن خود کت می پوشید، این مدل به دلیل راحتی زیاد، بهترین گزینه برای شما خواهد بود. به دلیل ویژگی های گفته شده در بالا، بهتر است مردان لاغر به سراغ مدل کلاسیک نروند. البته اگر شکم بزرگی دارید، این مدل برای شما راحت و مناسب خواهد بود.
مدل جذب (Slim Fit) – بهترین گزینه برای افراد لاغر
مردان جوان همیشه دوست دارند که ظاهری متفاوت نسبت به والدین خود داشته باشند. بعلاوه با گذشت زمان، پوشیدن پیراهن مردانه بدون کت نیز در جامعه پذیرفته شده است. به همین دلیل، ظاهر و برش خود پیراهن هم امری مهم تلقی می شود.
گرچه پیراهن های جذب، راحتی کمتری داشته و دایره حرکتی فرد را محدودتر می کنند، اما به دلیل حذف پارچه های اضافه، ظاهر بهتری پیدا کرده اند. در این مدل، قسمت پشت پیراهن از اهمیت بیشتری برخوردار است. استفاده از ساسون در پشت و حلقه آستین تنگ باعث می شود تا پیراهن جذب با فرم متفاوتی بر روی تن بنشیند. در این مدل، پارچه لباس به بدن نزدیک تر است، اما به آن نمی چسبد.
همانطور که از توصیفات بالا مشخص است، پیراهن مردانه جذب برای افراد لاغر مناسب است. پس اگر پهلو یا شکم دارید، هرگز به سراغ این مدل نروید، زیرا بر روی بدن شما بسیار بد خواهد بود. اگر هیکل شما روی فرم است و جوان هستید (یا حداقل دل جوانی دارید)، مدل جذب برای شما مناسب خواهد بود؛ مخصوصل اگر بخواهید آن را به تنهایی و بدون کت به تن کنید.
مدل مدرن یا معاصر (Contemporary Fit) – تعادلی میان راحتی و زیبایی
مدل مدرن میان مدل های جذب و کلاسیک قرار می گیرد؛ بنابراین می تواند تعادلی نسبی در میان راحتی و زیبایی برقرار کند. قواره جمع و جورتر، و استفاده از ساسون های کوچک در پشت، ظاهر این مدل را نسبت به مدل کلاسیک باریک تر نموده است. پس بدون از دست رفتن عامل راحتی می توانید آن را بدون کت به تن کنید. در این مدل حلقه آستین بالاتر بوده و آستین ها پهنای کمتری دارند.
حتی اگر همیشه کت می پوشید، در هنگام در آوردن کت، این مدل پیراهن می تواند ظاهر خوبی داشته باشد. اگر اندام باریکی ندارید و در عین حال شکمتان هم زیاد بزرگ نیست، پیراهن مدرن گزینه خوبی برای شما خواهد بود؛ گرچه آقایان لاغر نیز می توانند آن را بپوشند.
مدل خیلی جذب (Super Slim / Skinny Fit) – فقط برای افراد خیلی لاغر
مدل خیلی جذب در میان مردان جوانی که همه آیتم ها را تنگ می پوشند، محبوبیت زیادی دارد. در عمل، این پیراهن با چروک های فراوان روی تن می نشنید؛ و اگر اندام خیلی لاغری ندارید، نباید به سراغ آن بروید. این مدل پیراهن مردانه خیلی به بدن می چسبد، و در نتیجه دایره حرکتی فرد را بسیار محدود می کند. اگر استایل کلاسیکی دارید، این گزینه اصلا برای شما مناسب نیست.
جزئیات طراحی پیراهن
قبل از ورود به این بحث، این موضوع را در نظر داشته باشید که استایل یک موضوع کاملا شخصی بوده و در افراد مختلف متفاوت می باشد. هدف از این مقاله این است که با معرفی کاربرد و فلسفه هر کدام از المان های طراحی پیراهن، به شما کمک کنیم تا بهترین گزینه برای خودتان را پیدا کنید. در ضمن توجه داشته باشید که این نکات در مورد انواع پیراهن مردانه آماده و سفارشی صدق می کند.
جیب
قسمت جلوی پیراهن ها اغلب ساده است و به جز طراحی نوار دکمه ها و نوع جیب، المان دیگری در طراحی آن ها دخیل نمی باشد. البته برخی از پیراهن های امروزی در جلو دارای ساسون و دوخت های تزئینی هستند که این سبک جزو طراحی های کلاسیک به شمار نمی آید.
بدون جیب – رسمی
برخی مردان ترجیح می دهند که پیراهنشان جیب داشته باشد، و برخی نیز به جیب علاقه ای ندارند. در گذشته، جیب داشتن پیراهن مرئانه از رسمیت آن کم می کرد، زیرا جنتلمن ها کار نمی کردند و همیشه کت به تن داشتند؛ بنابراین جیب پیراهن برایشان کاربردی نداشت.
یک جیب – غیر رسمی
از طرف دیگر برخی از مردان که به کارهای فیزیکی مشغول بودند، و برای نگه داشتن وسایل خود به جیب نیاز پیدا می کردند. البته امروزه کمتر کسی وسیله یا حتی خودکار خود را در جیب پیراهنش قرار می دهد، و جیب پیراهن فقط جنبه تزئینی پیدا نموده است؛ با این حال داشتن جیب بیشتر برای پیراهن های کژوال مناسب است تا رسمی.
دو جیب – خیلی غیر رسمی
پیراهن های دو جیب بسیار کژوال بوده و این طراحی بیشتر برای پیراهن های سافاری، ارتشی و … کاربرد دارد.
پیراهن مردانه رسمی مخصوص کت و شلوار
وقتی به یک مراسم رسمی می روید، پیراهن شما نیز باید رسمی باشد. البته پیراهن های خیلی رسمی دارای جزئیات طراحی فراوانی هستند که در موضوع این مطلب نمی گنجد، اما در ادامه به برخی از تفاوت های آن ها اشاره خواهیم کرد.
- پارچه سفید ساده یا با پترن ریز در پارچه
- یقه نرم که زیاد هم پهن نیست
- قسمت جلوی پیراهن گاها با پیلی یا طرح پارچه متفاوت
- سرآستین نرم فرانسوی
این نوع پیراهن ها گاها در جلوی خود دارای یک قسمت متمایز پیشبند مانند هستند. پیراهن های خیلی رسمی برای پوشیدن همراه با تاکسیدو مناسب هستند و نباید از آنها استفاده روزمره نمود. قسمت متمایز جلوی این پیراهن ها معمولا از پارچه سنگین تر دوخته می شود، و دارای طرح پلیسه یا راه راه است. البته طراحان لباس از کانسپت این قسمت متمایز در برخی طراحی های غیر رسمی خود نیز بهره برده و پیراهن هایی خلق نموده اند که قسمت متمایز جلوی آنها دارای طرح و حتی رنگ متفاوت است.
نوار دکمه
نوار دکمه یکی از المان های اصلی طراحی جلوی پیراهن مردانه است؛ چرا که به علت مرکزیت، توجه را به سمت خود جلب می کند.
نوار دکمه سنتی
به این نوع نوار دکمه به علت حضور پر رنگش در پیراهن های مردان آمریکایی، نوار دکمه آمریکایی نیز گفته شده و جدید ترین استایل در طراحی نوار دکمه است. این نوع نوار دکمه در حقیقت یک تکه پارچه جداگانه است که به جلوی پیراهن دوخته شده و به آن تقارن می دهد. این پارچه گاها فقط تا شده و یا روی آن دوخته می شود. این نوع نوار دکمه، محبوب ترین استایل در میان پیراهن های روزمره و اداری است.
نوار دکمه فرانسوی
این مدل نسبت به نوار دکمه سنتی ظاهر آراسته تری دارد و در نتیجه برای پیراهن های رسمی گزینه بهتری است. نوار دکمه فرانسوی استایل ساده ای داشته و از تا کردن پارچه در زیر بوجود می آید. این روش باعث می شود تا جلوی پیراهن بسیار مرتب به نظر رسیده و جای دوختی روی آن دیده نشود. همانطور که از نامش نیز پیداست، این طراحی ریشه در روش طراحی هنری اروپایی داشته و به فرد ظاهری آراسته و متمدن می دهد. گرچه این استایل قبلا فقط در پیراهن های رسمی دیده می شد، اما امروزه می توانید آن را در پیراهن های کلاسیک، فشن و کژوال مشاهده کنید.
نوار دکمه سه ربع
این مدل کمی از نوار دکمه های مورد استفاده در تی شرت های دکمه دار بلند تر است، اما به پایین پیراهن نمی رسد. به همین دلیل، پیراهن های دارای نوار دکمه سه ربع را باید از بالا به تن کنید. این استایل را بیشتر در پیراهن های راحت یا کژوال تابستانی می بینید که جنس آن ها نیز اغلب لینن است.
نوار دکمه فلای فرانت (Fly Front)
نوار دکمه فلای فرانت با هدف معرفی یک جایگزین مدرن برای نوار دکمه پیراهن های رسمی طراحی شده است. در این مدل، یک پارچه اضافه روی دکمه ها را پوشانده و آنها را مخفی می کند، در نتیجه ظاهر پیراهن بسیار مرتب تر خواهد بود. گرچه بسیاری از برندهای برتر از این نوار دکمه در طراحی پیراهن های خود استفاده نموده اند، اما این طراحی نتوانسته جایگزین همه گیری برای نوار دکمه های رسمی تر باشد.
طراحی پشت پیراهن
ساسون و پیلی
این دو تقریبا تنها گزینه های طراحی در پشت پیراهن مردانه هستند. پیلی های پشت شانه یا وسط پیراهن، باعث می شوند تا دستان شما دایره حرکتی مناسبی داشته باشند. گرچه این پیلی ها تغییری اساسی در فرم پیراهن ایجاد نمی کنند، اما برخی از آقایان، ظاهر آن ها را هم دوست دارند. ساسون های پشت نیز قسمت کمر را جذب تر کرده و ظاهری باریک و مدرن به پیراهن می دهد. گرچه باریک کردن ظاهر لباس بدون استفاده از ساسون پشت کار راحتی نیست، اما پوشیدن لباس ساسون دار هم، مانند بقیه جزئیات طراحی، به سلیقه شخصی فرد بستگی دارد. استفاده از ساسون باعث حذف پارچه های اضافه شده و ظاهر پیراهن مردانه را جذب تر نشان می دهد؛ و برای مردانی با اندام ساعت شنی، مانند بدنسازان، استایل مناسبی ایجاد می کند.
برش دو تکه پشت برای تنظیم طرح پارچه
بسیاری از پیراهن های ارزان قیمت موجود در بازار دارای پشت یک تکه هستند، چون پارچه و تکنیک دوخت لازم برای دو تکه کردن پشت پیراهن هزینه بر است. دو تکه دوختن پشت پیراهن باعث می شود تا طرح پارچه در قسمت درز شانه هم راستا شود. همچنین اگر پیراهن مردانه بصورت سفارشی دوخته شود، این روش می تواند برای اصلاح ظاهر افرادی که دارای شانه های افتاده هستند مورد استفاده قرار گیرد.
حلقه آویز
حلقه ای که در داخل پیراهن دوخته شده و برای آویزان کردن آن بکار می رود. این حلقه برگرفته از استایل آمریکایی در طراحی پیراهن مردانه بوده و اغلب در پیراهن های آکسفورد کژوال دیده می شود. کاربرد این حلقه در زمان هایی است که می خواهید پیراهن خود را بدون استفاده از چوب لباسی آویزان کرده و مجددا آن را بپوشید (مثلا آویزان کردن پیراهن در کمد باشگاه).
یقه پیراهن
یقه یکی از المان های خیلی مهم در طراحی پیراهن مردانه است، زیرا بسیار در مرکز توجه بوده و همچنین می تواند نحوه نمایش چهره فردی که پیراهن پوشیده را تحت تاثیر قرار دهد. گرچه طراحی یقه در پیراهن های سفارشی بیشتر موضوعیت دارد، اما امروزه تولید کنندگان پیراهن نیز از انواع مدل های یقه در تولیدات خود استفاده می کنند. از آنجا که هر طراح یا تولید کننده ای سعی می کند سیستم نام گذاری خود را در مورد یقه پیراهن مردانه استفاده کند، ممکن است “یقه پهنای متوسط” تولید شده توسط دو کمپانی کاملا با هم متفاوت باشند. بنابراین به نام ها چندان توجه نکنید و سعی کنید ویژگی های ظاهری مدل های گوناگون را یاد بگیرید.
در گذشته، طراحی یقه به مواردی مانند طول قسمت تیز، زاویه و فضای کراوات در یقه محدود بود. اما امروزه گزینه هایی مانند میزان انحنا، فرم دکمه، ارتفاع فضای دکمه و … نیز به آن افزوده شده است. بعلاوه مواردی مانند فاصله دوخت از لبه، استفاده از آستر جدا یا متصل، و همچنین ارتفاع یقه، تعداد گزینه های قابل انتخاب را تقریبا نا محدود کرده است. اما اگر بخواهیم یک دسته بندی کلی انجام دهیم، در نهایت به ۷ مدل اصلی می رسیم که مبنای بقیه مدل ها هستند:
یقه گسترده (Spread)
محبوب ترین مدل یقه در پیراهن های مدرن، که در پیراهن های رسمی و کژوال کاربرد دارد. نقطه مثبت این نوع یقه در کاربرد وسیع آن است؛ و می توان آن را با کراوات یا بدون کراوات پوشید.
یقه دکمه دار (Button-down)
به جز موارد استثنا، تقریبا تمام پیراهن های آکسفورد با این نوع یقه طراحی می شوند. در گذشته کسی بر روی این نوع یقه کراوات نمی بست، اما امروزه برخی از آقایان این کار را انجام می دهند. انتخاب با شماست!
یقه کلاسیک (Classic)
یقه هایی با فاصله مناسب برای بستن کراوات. این نوع یقه هیچ گاه قدیمی نمی شود و حضور آن در کمد لباس هر مردی ضروری است.
یقه کلاب (Club)
این مدل دارای گوشه های گرد بوده و ما را به یاد سریال های Mad Men و Boardwalk Empire می اندازد. این نوع یقه با زاویه های گوناگون طراحی می شود و استفاده از پین یقه بر روی آن ظاهری عالی ایجاد می کند.
یقه کوچک (Small)
این مدل، نسخه کوچک شده و مدرن یقه کلاسیک است و در انواع پیراهن های جین، آکسفورد و حتی پیراهن های کلاسیک امروزی کاربرد دارد؛ اما معمولا نمی توان از کراوات یا پاپیون بر روی آن استفاده نمود.
یقه رسمی (Evening)
یقه های آهار خورده، سفت و اغلب قابل جدا شدن. امروزه اکثر پیراهن های مخصوص تاکسیدو دارای یقه ای کوچک و نرم هستند. پس همراه با تاکسیدو باید از پیراهن هایی با یقه بالدار، و یا یقه جدا شونده استفاده کنید.
یقه ایستاده (Mao)
یقه ای نواری و ساده که در ایران مورد توجه سیاستمداران قرار گرفته است. ممکن است طرفدار آن نباشید، اما استایل ایجاد شده توسط یقه ایستاده کاملا متمایز است.
سرآستین پیراهن مردانه
در هنگام انتخاب سرآستین باید به یک سوال اساسی پاسخ دهید: دوست دارید آستین شما با دکمه معمولی بسته شود و یا با دکمه سر دست؟
سرآستین فرانسوی
این نوع سرآستین در پیراهن مردانه آراسته و رسمی مورد استفاده قرار گرفته و به آقایان این اجازه را می دهد که از یکی از مهم ترین اکسسوری های ویژه مردان، یعنی دکمه سر دست، استفاده کنند. به دلیل زیبایی و استایل جذاب دکمه سر دست، استفاده از این نوع سرآستین هم از محبوبیت زیادی برخوردار، و به دنیای پیراهن های غیر رسمی نیز وارد شده است. البته استایل ایتالیایی در مورد این نوع سرآستین هم سنت شکنی کرده و استفاده از آن بصورت باز و یا تا شده بر روی آستین کت را رواج داده است. با این حال اگر کت و شلوار سه تکه و یا تاکسیدو می پوشید، استفاده از دکمه سردست نیز ضروری است.
سرآستین معمولی
این نوع سرآستین در پیراهن های روزمره دیده شده و کاربر بسیار بیشتری نسبت به سرآستین فرانسوی دارد. گرچه این نوع سرآستین دارای ظاهری ساده است، اما شکل و طراحی آن، از صاف، منحنی یا مورب بودن گوشه گرفته تا تعداد دکمه های آن، گزینه هایی را در اختیار شما قرار خواهد داد. یکی از موارد انتخاب شما در مورد این نوع سرآستین، ارتفاع آن است. سرآستین های ساده قدیمی بین ۷٫۵ تا ۸ سانتیمتر ارتقاع داشتند؛ اما امروزه ارتفاع سرآستین ها به ۶ سانتیمتر رسیده است. هر چه ارتفاع سرآستین کمتر باشد، ظاهر پیراهن امروزی تر و مطابق با مد روز خواهد بود.
گرچه سرآستین یکی از اجزای مهم در طراحی پیراهن مردانه است، اما می بایست با یقه پیراهن نیز تناسب داشته باشد. ترکیب نوع یقه و سرآستین، یک عامل تعیین کننده در میزان راحتی یا رسمی بودن پیراهن است. بیاد داشته باشید که ترکیب طرح های موجود برای یقه و سرآستین، صدها گزینه را برای انتخاب شما فراهم می کند.
ارتفاع آستین پیراهن مردانه
اگر کت ها و پیراهن های خود را از برندهای مختلف خریداری می کنید، حتما متوجه شده اید که ارتفاع آستین پیراهن و میزان بیرون زدن آن از زیر آستین کت، به نوع برش حلقه آستین پیراهن و کت بستگی دارد. برای پیشگیری از این مشکل، بهتر است پیراهن هایی انتخاب کنید که سرآستین فرانسوی آنها به جای ۴ سوراخ، ۶ یا ۸ سوراخ داشته باشد تا بتوانید به راحتی ارتفاع آن را تنظیم کنید. پیراهن های انگلیسی معمولا دارای سرآستین فرانسوی ۶ سوراخه هستند که برای این منظور بسیار مناسب است.
برش پایین پیراهن مردانه
برش پایین پیراهن مردانه نیز از عوامل موثر در استایل آن است، زیرا می تواند میزان راحتی یا کلاسیک بودن طراحی پیراهن را تحت تاثیر قرار دهد.
برش کلاسیک
پیراهن هایی که پایین آنها برش کلاسیک دارد را باید در شلوار قرار دهید، زیرا پشت و جلوی آن نسبت به اطرافش بلندتر بوده و در فعالیت های روزانه از شلوار بیرون نمی آید. البته برخی از تولید کنندگان برای کاهش میزان مصرف پارچه، پیراهن های خود را کوتاه طراحی می کنند، که این امر موجب بیرون آمدن پیراهن از شلوار می شود. با این حال، در برش کلاسیک، میزان ارتفاع قسمت های کوتاه و میزان بلندی پشت و جلو باید با هم تناسب داشته باشند.
برش صاف
اگر به دنبال یک پیراهن مردانه کژوال هستید که بتوانید آن را در موقعیت های مختلف روی شلوار خود قرار دهید، برش صاف برای شما مناسب است. بر خلاف مدل کلاسیک که دارای پشت و جلوی بلند تر است، مدل صاف در اثر حرکات بدن خیلی راحت تر از شلوار خارج می شود. بنابراین در هنگام انتخاب قد این نوع پیراهن توجه کافی را به خرج دهید؛ زیرا که قد کوتاه، شکل پیراهنتان را عجیب کرده، و قد بلند، اگر روی شلوار قرار گیرد، ظاهری مسخره خواهد داشت.
طراحی متضاد در اجزای پیراهن مردانه
امروزه طراحی متفاوت یقه، نوار دکمه، سوراخ دکمه و آستر سرآستین از محبوبیت بیشتری برخوردار شده است. از آنجایی که بیشتر پیراهن های آماده از این ویژگی طراحی استفاده نمی کنند، طرفداران پیراهن های سفارش با بهره گیری از این نوع طراحی، تمایز پیراهن های خود را به رخ می کشند. از آنجا که استایل کلاسیک مردانه جایی برای استفاده از المان های پر زرق و برق ندارد، اگر می خواهید استایلی کلاسیک و آراسته داشته باشید، می بایست از طراحی متضاد بصورت حداقلی استفاده کرده و به جای آن بر فرم پیراهن مردانه، و همچنین پارچه و مدل برش آن تمرکز کنید.
در هنگام انتخاب پیراهنی با اجزای متضاد، تعادل را مد نظر قرار دهید. طراحی متضاد اجزا می تواند یک پیراهن مردانه کژوال را بسیار شیک و متمایز کند، اما در صورت افراط در این مورد، آن پیراهن در بهترین حالت شبیه لباس دلقک ها خواهد بود. بهترین حالت این است که پیراهن دارای اجزای متضاد ساده ای باشد. یعنی خود پیراهن در طراحی حرفی برای گفتن داشته باشد، و این اجزا نقش مکمل پس زمینه ای آن را بازی کنند. برای مثال، تغییر رنگ نخ دوخت برخی از قسمت های پیراهن می تواند ظاهر و حس کلی طراحی آن را متحول کند.
یقه و سرآستین سفید
یکی از روش های کلاسیک طراحی پیراهن مردانه ، استفاده از یقه و سرآستین سفید رنگ است. این روش میزان رسمیت پیراهن مردانه را افزایش داده و آن را برای مصارف اداری مناسب تر می کند. البته نباید از رنگ ها یا طرح های دیگر در یقه یا آستین استفاده شود، زیرا ظاهر جلفی به پیراهن خواهد داد. گرچه استفاده از یقه و سرآستین سفید در پیراهن های رنگی و طرح دار بسیار شیک است، اما برعکس آن به هیچ وجه قابل قبول نیست.
سخن پایانی
همانطور که در این مقاله مشاهده کردید، ظاهر و حس یک پیراهن مردانه تنها به پارچه و جزئیات آن بستگی ندارد؛ بلکه موارد بسیار زیادی دیگری می توانند موجب تمایز طراحی پیراهن شوند. اگر پیراهن آماده می خرید، قبلا در مورد جزئیات طراحی آن تصمیم گیری شده است. این امر کار شما را راحت می کند، اما دستتان در پیاده سازی آنچه می خواهید بسته خواهد بود. اما اگر یک خیاط پیراهن شما را بصورت سفارشی برایتان بدوزد، می توانید ترکیب گزینه های مختلف و دلخواه خود را در آن پیاده سازی کنید. البته در انتخاب گزینه های مختلف باید به نحوی عمل کنید که آن ها با یکدیگر همخوانی پیدا کرده و پیراهن مردانه شما ظاهری شیک و برازنده داشته باشد.
نکات انتخاب پیراهن مردانه مناسب
منبع: وبسایت ریموژ
مطالب مرتبط:
پیراهن مردانه رسمی یا کژوال
پیراهن جدید پسرانه برند منگو 2018 Mango
پیراهن مردانه برند معروف منگو با قیمت
اصول ست کردن پیراهن مردانه خاکستری
دانستنیهای پارچه پیراهن مردانه