معرفی کتاب قوانین قدرت - رابرت گرین
همه خواهان قدرت هستیم و هر کس در یک بازی دائمی دوگانه برای کسب قدرت بیشتر با هزینه دیگران می باشد، ما امروزه افرادی هستیم که در این موقعیت زندگی می کنیم: در حالیکه برای پیروز شدن بر محیط اطراف خود تلاش می کنیم، باید متمدن به نظر برسیم.
این بازی قدرت می تواند قوی یا ضعیف انجام شود، و این ۴۸ قانونی که از گذشته و خرد قدرتمندترین بازیگران قدرت جهانی گلچین شده است، قوانینی هستند که باید برای پیروزی، از آن ها پیروی کرد. این قوانین تاجای ممکن به حالت بی رحمانه، خودخواهانه، دستکاری شده و فریبکارانه تنزل می یابند. هرچند هر قانون، سرفصل خود را دارد. «پنهان نگه داشتن قصد و نیت خود»، «همیشه کمتر از مقدار لازم بگو»، «در جایگاه یک دوست قرار بگیر»، « کار کردن به عنوان یک جاسوس» و مانند این ها. بر اساس آنچه که برای افرادی که از آن تخطی کرده اند، اتفاق افتاده است، و براساس عناصر کلیدی در این قانون، و روش های دفاع در برابر آن در زمانی که برعلیه شما استفاده می شود. هر سرفصل به راحتی به بخش هایی تقسیم می شود. نقل قول هایی که در حواشی آمده اند، درسی که باید یادگرفت را برجسته می نمایند.

کتاب قوانین قدرت اینطور نیست که مانند یک تصادف ماشین جلب توجه نماید. قوانین اغلب با هم در تضاد هستند. مثلا به ماگفته شده است که «همه هزینه ها شفاف باشد» سپس گفته شده است «مانند سایرین رفتار کنید». مهم تر این که گرین هرگز «قدرت» را تعریف نکرد او به جای اینکه شواهدی برای دنیای هابزی از همه در برابر همه در چیزی که اصرار دارد ما در آن زندگی می کنیم، ارائه دهد، صرفا ادعا می کند. شاید دنیا بعضی اوقات به این شکل باشد اما همیشه اینگونه نیست. به این دلیل است که این می تواند چیزی بیشتر از یک پروژه مفید باشد. اگر نویسندگان جدی باشند، این یک کتاب احمقانه و ناخوشایند می باشد. در غیر اینصورت این یک طنز درخشان است.
بیش از ۱٫۵ میلیون جلد از کتاب قوانین قدرت در امریکا بقروش رفته است و به ۲۴ زبان دنیا از جمله فارسی ترجمه شده است. سایت ها و خبرگزاری های بسیاری کتاب قوانین قدرت و نقد کرده اند مانند CNN، Forbes، نیویورک تایمز، USA Today و گاردین.
همچنین کتاب قوانین قدرت بیشترین کتاب مورد تقاضای کتابخانه های ابالات متحده آمریکا بوده است و اولین کتابی که در دو دانشگاه امریکا تدریس شده است. باستا رایمز – خواننده رپ معروف امریکایی – از این کتاب برای کار با کارگردانان استفاده کرده است. گفته می شود فیدل کاسترو نیز بر این کتاب صحه گذاشته است.
مطالب مرتبط:
کتاب هایی که حق ندارید آنها را بخوانید.
بررسی کتاب فارست گامپ – دنیای یک ساده دل
معرفی کتاب سفرنامه مارک دو پلو نوشته منصور ضابطیان
رمان اگنس نوشته پتر اشتام
معرفی کتاب بازی - ساموئل بکت
منبع: کاروژ