طرز تهیه لایه های بادمجان ادویه دار

مواد لازم جهت تهیه لایه های بادمجان ادویه دار :
بادمجان ۲ عدد متوسط
نمک به میزان لازم
زیره ۳/۴ قاشق چای خوری
روغن ۱/۳ پیمانه
سیر ۲ حبه
زنجبیل ۱ تکه
ماست چکیده ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی ۳ عدد
گشنیز به میزان لازم
می توانید این لایه های بادمجان را در کنار نان و مقداری خیار میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی لایه های بادمجان ادویه دار :
۱- بادمجان ها را به شکل حلقه هایی با پهنای تقریبا ۲ سانتی متر برش دهید. لازم است که بادمجان ها برای ۳۰ دقیقه استراحت کنند.
۲- سیر را رنده کنید.
۳- از یک تکه ی ۵ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. آن را پوست بگیرید و رنده کنید.
۴- گوجه فرنگی ها را هم به شکل حلقه های نیم سانتی متری برش دهید.
طرز تهیه لایه های بادمجان ادویه دار :
از قبل فر را با حرارت ۱۱۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.روی ورقه های بادمجان کمی نمک بپاشید و آن ها را روی یک توری قرار داده شده در سینی فر بچینید و برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.در این میان در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا، دانه های زیره را تفت دهید تا قهوه ای رنگ شده و عطرشان بلند شود. آن ها را در هاون ریخته و پودر کنید.۲ قاشق چای خوری روغن، رنده ی سیر و زنجبیل و نصف قاشق چای خوری نمک را به آن ها اضافه کنید.بادمجان ها را آب بگیرید و خشک کنید. سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. بادمجان ها را هم با روغن باقیمانده از هر ۲ سمت چرب کنید و به آن ها کمی نمک بزنید. آن ها در یک لایه در سینی فر بچینید و در طبقه ی وسط فر برای ۴۵ تا ۵۰ دقیقه کبابی کنید (سینی فر را در درمیان پخت بچرخانید).نصف قاشق چای خوری از ترکیب زنجبیل و سیر روی هر یک از آن ها بمالید و برای ۵ دقیقه ی دیگر کبابی کنید.گریل فر را روشن کنید. ماست را روی بادمجان ها تقسیم کنید و بر روی هر یک، برشی گوجه فرنگی قرار دهید. به آن ها کمی نمک بزنید و برای حدود ۱ تا ۲ دقیقه گریل کنید.تعدادی از لایه ها ی بادمجان را روی هم بگذارید و آن ها را با مقداری گشنیز سرو کنید.
موضوع: طرز تهیه لایه های بادمجان ادویه دار
مقالات مرتبط:
طرز تهیه بادمجان سوخاری با پنیر
لازانیای گوشت و بادمجان