لازانیای گوشت و بادمجان به اندازه لازانیای کلاسیک خوش طعم و جذاب است. اگر به بادمجان حساسیت غذایی ندارید مواد اولیه این غذای خوشمزه را تهیه کنید تا به سراغ دستورالعمل این غذای جذاب برویم.
مواد لازم جهت تهیه لازانیای گوشت و بادمجان
- بادمجان ۷۰۰ گرم
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
- فلفل بهار ۱/۴ قاشق چای خوری
- برگ نعناع ۱/۳ پیمانه
- اورگانو خشک یک و نیم قاشق چای خوری
- سس گوجه ۵ پیمانه
- لازانیا ۸ ورق
- پنیر پارمزان یک و یک چهارم پیمانه
در تهیه ی این لازانیا از سس گوجه که سبک تر از سس کچاپ است استفاده می شود و همچنین سس بشامل که کمی سنگین است را ندارد، هرچند در صورت تمایل می توانید از سس بشامل هم استفاده کنید.
برای تهیه لازانیای کلاسیک طبق دستور پخت لازانیا بدون فر پیش بروید. نتیجه شما را شگفت زده خواهد کرد.
طرز تهیه لازانیای گوشت و بادمجان
از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.بادمجان ها را در ۲ سینی فر پهن کنید. ۱ قاشق غذاخوری روغن روی بادمجان در هر سینی ریخته و به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید و آن ها با هم ترکیب کنید. بادمجان ها را برای ۲۰ دقیقه در ۲ طبقه ی بالایی فر بپزید. در میان پخت سینی ها را بچرخانید و بادمجان را کمی جا به جا کنید. سینی ها را روی توری بگذارید تا خنک شوند.در این میان، در ماهیتابه بزرگی روی حرارت متوسط رو به بالا ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون گرم کنید. گوشت را اضافه کرده و آن را در حالی که مدام هم می زنید برای حدود ۴ دقیقه تا مغز پخت شود، تفت دهید.فلفل بهار، برگ نعناع و اورگانو خشک را اضافه کنید و به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. مواد را مدام هم بزنید و برای حدود ۳ دقیقه تا عطرشان بلند شود، تفت دهید. در کف پیرکس یا قالب با سایز مناسب ، ۱ پیمانه سس گوجه پخش کنید. ۲ ورقه لازانیا روی آن بگذارید و نصف ترکیب مواد گوشتی، بعد ۱ پیمانه سس گوجه و یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان روی آن ها پخش کنید. ۲ ورق لازانیا روی آن ها بگذارید، نیمی از بادمجان ها، ۱ پیمانه سس گوجه و یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان روی آن ها پخش کنید. ۲ لایه ی دیگر را به همین ترتیب بچینید. روی لازانیا را با فویل بپوشانید و بین ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در طبقه ی بالای فر بپزید.لازانیا را از فر خارج کنید و گریل فر را روشن کنید. یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان باقیمانده را روی لازانیا بریزید و آن را برای ۳ تا ۵ دقیقه تا زمانی که پنیر قهوه ای شده و حباب بزند، گریل کنید. قبل از سرو آن را برای ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
نکاتی در رابطه با تهیه ی لازانیای گوشت و بادمجان:
۱- بادمجان ها را به شکل حلقه هایی با پهنای تقریبا نیم سانتی برش دهید.
۲- برگ های نعناع را خرد کنید.
۳- سس گوجه را از ترکیب گوجه فرنگی تازه با سیر و پیاز و سبزیجاتی مانند آویشن و اورگانو تهیه می کنند.
۴- از لازانیای پیش پخت استفاده کنید. در غیر اینصورت لازانیاها را طبق دستور روی بسته بندی آن ها بپزید.
طرز تهیه لازانیای گوشت و بادمجان ، معرفی مواد اولیه برای تهیه لازانیای گوشت و بادمجان مخصوص . ارائه بهترین و راحت ترین دستورالعمل لازانیای گوشت و بادمجان مخصوص .