کلوچه شکم پُر نارگیل و پسته
- مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
- مدت زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم خمیر:
- آرد: 250 گرم
- کره سرد: 200 گرم
- نشاسته ذرت: 50 گرم
- پودر نارگیل: 50 گرم
- پودر قند: 70 گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
- نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
- مواد لازم میانی:
- پودر نارگیل: 100 گرم
- پسته (خرد شده): 40 گرم
- پودر هل: یک دوم قاشق چای خوری
- سفیده تخم مرغ: یک عدد
- پودر قند: 50 گرم
طرز تهیه:
1. ابتدا خمیر را آماده کنید. آرد، نشاسته ذرت، نمک، پودر نارگیل و پودر قند را درون دستگاه غذاساز ریخته و دو دقیقه روشن کنید تا مخلوط شود.
2. سپس کرده سرد مکعبی خرد شده را افزوده و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد شبیه خرده نان شود. تخم مرغ و وانیل را افزوده و دستگاه را روشن کنید تا مواد شبیه خرده نان شود.
3. تخم مرغ و وانیل را افزوده و دستگاه را روشن کنید تا خمیر در یک سمت دستگاه جمع شود. اگر جمع نشد یک تا دو قاشق سوپ خوری آب یخ ریخته تا خمیر جمع شود. خمیر را درون کیسه فریزر گذاشته و یک ساعت درون یخچال استراحت دهید.
4. در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. از خمیر، گلوله های متوسطی بردارید و یک قاشق از مواد میانی وسطش گذاشته و خمیر را جمع کرده و شبیه گلوله در بیاورید.
5. گلوله را درون کمی آرد زده و درون قالب مخلوط یا با کمک کریمپر روی گلوله ها طرح بیندازید و از قالب خارج کنید و درون سینی فر با کمی فاصله قرار دهید. فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
6. سپس در طبقه وسط فر حدود 20 دقیقه بپزید تا زیرش کمی طلایی شود. پس از خنک شدن درون ظرف در بسته و جای خنک تا یک هفته قابل نگهداری می باشد. براای آماده کردن مواد میانی همه مواد را با هم مخلوط کنید.
موضوع:طرز تهیه کلوچه شکم پُر نارگیل و پسته
مطالب دیگر:
کاپ کیک پسته ؛ یک کاپ کیک باکلاس و همه پسند
کیک نارگیل ؛ با این کیک پوستی شفاف داشته باشید
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی ؛ حرفهای اما ساده
طرز تهیه دو نوع کیک گردویی