طرز تهیه کسرول سیب زمینی و پنیر
کَسرول به غذایی گفته می شود که در ظرف های عمیق شیشه ای یا سرامیکی تهیه می شود و عموما هم ترکیبی از چندین مواد خوراکی با هم است.
کسرول سیب زمینی و پنیر
مواد لازم:
- ۶ عدد سیب زمینی
- روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه
- ۱۰ ورقه بیکن پخته و خرد شده
- ۳ پیمانه خامه ترش
- ۴ پیمانه پنیر چدار رنده شده
- موسیر
طرز تهیه:
1-فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-روی سیب زمینی ها روغن زیتون بمالید و سپس همه اطراف آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
3- سپس آنها را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
4-سیب زمینی ها را از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن، آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
5- دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید.
6-نیمی از سیب زمینی های خرد شده را کف ظرف مستطیلی که با روغن چرب شده بریزید. نیمی از بیکن ها را روی آنها بریزید. خامه ترش و سپس پنیر را اضافه کنید. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید.
7-ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.
8-در آخر، کَسرول با پیازچه خرد شده تزئین و سرو نمائید.
مطالب مرتبط:
یک خورش خوشمزه ، خورش هویج و پرتقال
اسنکی که با پنیر کهنه درست می شود!
پای همبرگر با سس قارچ
طرز تهیه خمیر مخصوص انواع پای
کوکو سه سوته خوش طعم برای طرفداران قارچ
چگونه گوشت را طعم دار و معطر کنیم ؟
طرز تهیه رول کلم – آشپزی با کلم و گوشت بوقلمون