طرز تهیه کالزون گوشت بسیار آسان است و در عین حال این غذا شما را به دنیای شگفت انگیز خوشمزه غذا های متفاوت و جدید خواهد برد. راهنمای تهیه این غذا به همراه مواد اولیه لازم برای تهیه آن در ادامه ارائه شده است. با ما همراه شوید.
• مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
• مدت زمان پخت: 40 دقیقه
• میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم برای تهیه خمیر کالزون گوشت
- آرد: 3 و یک دوم پیمانه
- شکر (دانه ریز): یک قاشق چای خوری
- مایه خمیر: 7 گرم
- نمک: به میزان لازم
- آب گرم: 2 پیمانه
- روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری + مقداری برای چرب کردن
مواد لایه میانی کالزون گوشت
- روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
- فلفل دلمه ای قرمز (خرد شده): یک عدد
- پیاز (خرد شده): یک عدد
- سیر (ریز خرد شده): 3 حبه
- گوشت گوساله (چرخ کرده): 450 گرم
- سوسیس (ریز خرد شده): 450 گرم
- ریحان تازه (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
- ارگانوی خشک: 2 قاشق چای خوری
- جعفری (خشک): 2 قاشق چای خوری
- پنیر ریکوتا: یک پیمانه
- پنیر موزارالا: یک دوم پیمانه
- پنیر پارمزان: یک چهارم پیمانه
- سس گوجه فرنگی: برای سرو
پیراشکی گوشت هم با توجه به تشابه مواد اولیه قطعا برای شما جذاب خواهد بود. طبق راهنمای دستورالعمل تهیه پیراشکی گوشت پیش بروید و پس از اتمام کار از نتیجه این آشپزی خوشمزه لذت ببرید.
طرز تهیه کالزون گوشت خوش طعم
1. آرد، شکر، مایه خمیر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. آب گرم و روغن زیتون اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید. خمیر را روی سطح آغشته به آرد حدود 5 الی 10 دقیقه ورز دهید. سپس آن را گلوله کرده و در ظرف آغشته به روغن قرار دهید. روی خمیر سلفون کشیده و به مدت یک ساعت در محلی گرم استراحت دهید تا ور آید.
2. برای تهیه لایه میانی، یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید. فلفل دلمه ای، پیاز و سیر را به مدت 5 الی 7 دقیقه در روغن تفت دهید.
3. گوشت چرخ کرده و سوسیس ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. یک قاشق سوپ خوری ریحان تازه، یک قاشق چای خوری جعفری خشک، یک قاشق چای خوری ارگانوی خشک اضافه کنید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید سبزیجات حدود 5 الی 10 دقیقه در گوشت تفت داده شود.
4. پنیر ریکوتا، پنیر موزارالا و پنیر پارمزان را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. ریحان، ارگانو و جعفری باقی مانده را اضافه کنید. مواد را در یخچال قرار دهید.
5. دمای فر را روی 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید. هنگامی که خمیر ور آمد آن را روی سطح کار به شکل یک بیضی نازک پهن کنید. مخلوط پنیر را روی خمیر پخش کنید.
6. مخلوط گوشت را روی آن قرار دهید.
7. با دقت خمیر را از وسط تا کنید و لبه های آن را محکم کنید.
8. بقیه روغن زیتون را با برس روی خمیر بمالید و آن را به مدت 40 الی 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا طلایی و برشته شود. سپس کالزون را برش داده و به همراه سس کچاپ سرو نمایید.
طرز تهیه کالزون گوشت خوشمزه و لذیذ ، معرفی مواد اولیه برای تهیه کالزون گوشت . ارائه بهترین و راحت ترین طرز تهیه کالزون گوشت فوق العاده .