طرز تهیه چیپس کدو حلوایی

چیپس کدو حلوایی ترد و برشته بسیار سالمتر از چیپسهای سیب زمینی موجود در بازار است. اگر طعم کدو را دوست داشته باشید این چیپس یک جایگزین عالی برای چیپس سیب زمینی است. این چیپس بخاطر استفاده از ادویهها حسابی طعمدار شده و از این جهت مزه بهتری نسبت به کدوی طبیعی دارد.
برای اینکه چیپس کدو تهیه کنید باید آن را با رنده مخصوص ورقه کردن سبزیجات، آن را به صورت ورقههای نازک درآورید سپس با استفاده از کاتر بیسکویت یا کلوچه آن را گرد برش بزنید. توجه کنید که این چیپسها موقع پختن جمع شده و کوچک میشوند بنابراین آن را زیاد کوچک برش نزنید. در اینجا به جای سرخ کردن در روغن از روش پختن در فر استفاده میشود که در نتیجه چیپس سالمتر و رژیمیتر خواهد بود.
مواد لازم:
- کدوی شکری: ۱/۲ یک عدد
- نمک دریا: به اندازه لازم
- پودر دارچین: اختیاری
طرز تهیه:
۱. فر را با حرارت ۱۰۵ درجه سلسیوس روشن کنید. ۲ عدد سینی فر را کاغذ بگیرید. کدو تنبل را با استفاده از رنده ورقه کن به صورت ورقههای بزرگ به اندازه رنده برش بزنید. پوست آن را از قبل جدا کنید. با استفاده از نازکترین تیغه این کار را انجام دهید تا برشهایی نازک داشته باشید.
۲. در صورت دلخواه دایرهها را با کاتر بیسکویت یا کلوچه برش بزنید. توجه کنید که قطر چیس دو برابر بزرگتر از اندازه نهایی باشد که در نظر دارید، چون موقع پختن جمع خواهند شد. آنها را به صورت یک لایه داخل سینی پخش کنید.
۳. آنها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید (زمان پخت به میزان زیادی بستگی به اندازه چیپس دارد) یا تا زمانی که چیپس شروع به جمع شدن کرده، لبهها موقع لمس کردن برشته احساس شوند و شروع به قهوهای شدن کنند. فر را خاموش کنید و بگذارید چیپسها داخل فر بمانند تا به طور کامل خنک شوند. این باعث میشود که رطوبت باقیمانده آنها جذب شود. بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه (و وقتی فر دیگر گرم نیست)، چیپس کدو تنبل باید به طور کامل ترد و کرانچی باشد. روی چیپس نمک و دارچین بپاشید. چیپس پس از مدت زمانی تردی خود را از دست خواهد داد و بیشتر نرم خواهد شد و بعد از روز اول نرمتر خواهد بود. شما میتوانید آنها را دوباره در فر ترد و برشته کنید. آنها را در ظرفی دردار نگهداری کنید.
منبع: برترینها
موضوع: طرز تهیه چیپس کدو حلوایی
مطالب مرتبط:
ساندویچ چیپس سیب زمینی و سالاد کلم برگ
خوراکی بچه ها، طرز تهیه چیپس سیب
طرز تهیه کوکوی چیپس