طرز تهیه پاستیل خانگی
برای شما عزیزان و مادران محترم یه چیز تازه در نظر گرفته ایم آن هم طرز تهیه پاستیل خانگی بدون اتفاده از مواد شیمیایی برای کودکان می باشد.

مواد اولیه برای تهیه پاستیل خانگی :
- پکتین : ۱۰ گرم
- پودر تارتار : ۱۰ گرم
- گلوکز مایع : ۱۰۰ گرم
- شکر : ۴۵۰ گرم
- آب : ۵۰۰ میلی لیتر
- شکر اضافی : ۱۲ گرم
- اسانس دلخواه و رنگ مجاز : به میزان لازم

طرز تهیه پاستیل خانگی:
ابتدا پکتین را همراه ۴۵۰ گرم شکر کاملا مخلوط کرده و به همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا شکر در آن حل شود.سپس گلوکز مایع را به مواد روی حرارت اضافه می کنیم. بعد از چند دقیقه پودر تارتار را در کمی آب سرد حل کرده و به باقی مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد به جوش آید و غلیظ شود. برای تعیین غلظت می توانیم مقداری از مواد را در یک ظرف بریزیم. اگر مواد سریعا بسته شد، یعنی غلیظ شده است. در این مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دل خواه را می افزاییم. سپس در سینی تقریبا گودی که سطح آن را با شکر نم دار( مخلوط شکر با کمی آب ) پوشانده ایم ، می ریزیم و با قالب مخصوص آن را قالب می زنیم. بعد از این در فر قرار می دهیم و دوباره روی سطح پاستیل ها را با شکر نم دار می پوشانیم. ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا پاستیل ها آماده شود.
امیدواریم این پاستیل های خوشمزه را در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
موضوع: طرز تهیه پاستیل خانگی
منبع : همشهری آنلاین
مقالات مرتبط:
توپک بادام زمینی شکلاتی
طرز تهیه شیرینی دورنگ برای تغذیه دانش آموزان
بیسکویتهای بامزه به شکل دانه قهوه
طرز تهیه دسر شکلات وافلس