طرز تهیه پاستا با میگو و بروکلی

امیدوارم این پاستا ساده و خوشمزه را دوست داشته باشید.
مواد لازم جهت تهیه پاستا با میگو و بروکلی :
- 6 فنجان آب
- 226 گرم پاستا طرح دارد ( ترجیحا فنری مانند عکس )
- 85 گرم گل بروکلی تازه
- 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- 28 گرم میگو پوست کنده و پاک شده
- 2 قاشق چای خوری پوست رنده شده لیمو
- دو و یک دوم قاشق غذا خوری کره
- دو قاشق غذا خوری آب لیمو
- پنج هشتم قاشق چای خوری نمک
- یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
روش پخت پاستا با میگو و بروکلی :
6 فنجان آب را داخل یک ماهی تابه بزرگ به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کنید و بر اساس راهنمای روی بسته بپزید، نمک و چربی را از روی آب حذف کنید. در سه دقیقه آخر پختن بروکلی ها را اضافه کنید، آب کشی کنید.
یک قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید. روغن را اضافه کنید، روغن را تکان دهید تا قابلمه چرب شود. میگو ها را اضافه کنید به مدت دو دقیقه سرخ کنید. پوسته های لیمو را اضافه کنید، یک دقیقه سرخ کنید. میکس پاستا، کره، آب لیمو و نمک را اضافه کنید. یک دقیقه بپزید، دائما بهم بزنید تا همه مواد آغشته شوند. روی غذا فلفل سیاه بریزید و سپس بلافاصله سروش کنید.
اطلاعات تغذیه ای پاستا با میگو و بروکلی :
مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده است. اندازه هر وعده یک و یک دوم فنجان است.
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این پاستا می باشد.
- کالری: 428
- چربی در یک وعده: 16.1 گرم
- چربی اشباع در یک وعده: 5.9 گرم
- چربی غیر اشباع در یک وعده: 6.9
- چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 1.2 گرم
- پروتئین در یک وعده: 25 گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: 47 گرم
- فیبر در یک وعده: 4 گرم
- کلسترول در یک وعده: 162 میلی گرم
- آهن در یک وعده: 3 میلی گرم
- سدیم در یک وعده: 486 میلی گرم
- کلسیم در یک وعده: 102 میلی گرم
موضوع: طرز تهیه پاستا با میگو و بروکلی
مقالات مرتبط:
طرز تهیه پاستا با گوجه، سیر و بادام
طرز تهیه پاستای تن ماهی خامه ای
طرز تهیه توپک پاستا
طرز تهیه خوراک میگو مخصوص