نیمروی تركی
طرز تهیه نیمروی تركی : كشور زیبای تركیه و شهرهای شلوغ و پررفتوآمد آن درماه مبارك رمضان سراسر شور و شوق و عصرها هنگام افطار به صحنه ای از هیجان عمومی در هاله ای قدسی از بركاتماه مبارك رمضان درمی آید. قرار گرفتن این سرزمین و به ویژه شهر زیبای استانبول در بخش واسط میان دو قاره كهن، یعنی آسیا و اروپا و بهره گیری از بركات و فرهنگ های متفاوت به غنای هرچه بیشتر خوراكی های این سرزمین انجامیده است.
تخم مرغ از آن دسته خوراكی هایی است كه به شكل های بسیار گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد؛ گاهی پخته، گاهی نیمرو، گاهی هم زده و در غذاهای گوناگونی مورد استفاده قرار می گیرد. یكی از انواع خوراكهای رایج با تخم مرغ در كشور تركیه بهویژه درماه مبارك رمضان نوعی نیمرو است كه طرز تهیه آن ساده ولی طعم آن بسیار دلچسب است. این نیمرو را بهتر است برای سحری آماده كنیم.

مواد لازم:
- 3حبه سیر خرده شده
- یك و نیم فنجان ماست ساده
- یك فنجان آب
- یك قاشق غذاخوری سركه
- 6عدد تخم مرغ
- 2قاشق غذاخوری كره
- نمك و فلفل پاپریكا
طرز تهیه:
1. در یك كاسه سیر، ماست و مقداری نمك را با هم به خوبی می آمیزیم.
2. در كاسه دیگر سركه، آب و كمی نمك را میریزیم و روی گاز میگذاریم تا بهخوبی جوشآید. پس از به جوش آمدن آب درجه گاز را كم میكنیم تا از غلیان آب درون كاسه كاسته شود. آنگاه تخم مرغ ها را به آرامی در آن بهگونهای می شكنیم كه از هم فاصله داشته باشند.
3. وقتی سفیده روی تخم مرغ را گرفت آنها را توسط یك كف گیر سوراخ دار به آرامی از آب خارج كرده و در بشقاب قرار می دهیم.
4. كره را در یك كاسه حرارت میدهیم و ذوب می كنیم و به آن فلفل پاپریكا میافزاییم.
5. مخلوط اولیه (ماست، سیر و نمك) را روی تخم مرغ ها میریزیم و در پایان روی مجموع آنها كره ذوب شده همراه با پاپریكا را میافزاییم.
مطالب مرتبط:
سالسای خیار ؛ کمی پیشرفته تر از ماست و خیارِ خودمان
مرغ با سس ماست و پیازچه
کوکوی مرغ با اسفناجِ پرخاصیت
سـوپ مینسترونه آسان؛ سـوپ کودکان بدغذا
رول لازانیای پپرونی ، با این پنیرهای متنوع
طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ ایتالیایی
طرز تهیه توپک پاستا
طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه، بدون نیاز به فر
طرز تهیه رول کلم – آشپزی با کلم و گوشت بوقلمون
بورانی بادمجان ؛ بورانی پرطرفدارِ تازه مد شده