طرز تهیه مرغ شکم پر

مرغ شکم پر از غذاهای مجلسی هست که مواد داخل آن دستورهای متفاوتی را دارد مانند انواع مغزها، انواع سبزی ها، آلو ، پیازداغ و ... گالانتین نیز یک نوع مرغ شکم پر بدون استخوان می باشد که سرو آن در زمان مهمانی بسیار آسان تر است ، مرغ را قبل از طبخ استخوان های آن را خارج می نماییم ، تنها نکته ایی که در مورد گالانتین باید مد نظر قرار داد این است که به این دلیل که در گالانتین مرغ بدون استخوان می باشد باید حتما در مواد داخل شکم آن از برنج استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر با آلو:
- مرغ ۱عدد
- روغن مایع به میزان لازم
- آلو ۲۰۰ گرم
- سیر ۲ حبه
- پیاز داغ طلایی
- تمبرهندی یک دوم پیمانه
- رب انار ۱ قاشق غذاخوری
- گردو یک چهارم پیمانه
- کره به میزان لازم
- خلال بادام یک هشتم پیمانه
- خلال پسته یک هشتم پیمانه
- سبزی خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مرغ شکم پر با آلو:
الو را نیم ساعت خیسانده سپس با ۱لیوان اب ۶دقیقه بجوشانید تا نرم شود سپس ان را در ابکش ریخته .سیر را ریز خردکرده وبا سبزی کمی تفت دهید سپس تمر هندی صاف شده را به همراه الوی قل داده رب انار وگردوی خرد شده وخلال بادام خیس خرده وپسته مخلوط کرده وتفت دهید نمک وفلفل را اضافه واجازه دهید کلیه اب مواد جذب شود ودر مرحله اخر زعفران را اضافه کنید .مرغ را از شب قبل شسته گردن آن را بریده وپوست دور گردن را گذاشته جهت دوختن زیر جناق وداخل شکم را با چاقو کاملاً تمیز کرده دنبالچه مرغ را نبرید وسپس مرغ را ابکشی کرده حالا نمک وفلفل وادویه پلوئی وزعفران اب زده را به داخل وبیرون مرغ بمالید ( میتوان تزریق کرد )وپیاز وفلفل دلمه ای را خرد کرده وداخل وبیرون مرغ ریخته وتا فردا میگذارید بماند .
حال مواد را از داخل مرغ تخلیه ومواد تفت داده شده را داخل مرغ ریخته وزیر شکم مرغ را بدوزید سپس روی ان کره اب شده با زعفران ریخته .در ظرف مناسبی مرغ را قرار داده پیاز، فلفل دلمه ای و سیب زمینی را اطراف آن راریخته ودر فر گرم شده با حرارت ۱۷۵درجه سانتیگراد به مدت ۲ساعت قراردهید تا روی ان کاملاً طلائی شود
نکات :
۱- در فواصل پخت مرغ در فر چندین بار از رومال کره، زعفران و آبلیمو روی مرغ بزنیم و مجددا در فر قرار بدهیم.
۲- روی بال های مرغ را فویل بکشید تا بال ها نسوزد.
۳- گردن و پاهای مرغ را با نخ ببندید.
۴- موادی که داخل شکم مرغ برای بو زدایی از شب قبل قرار می دهیم شامل پیاز - فلفل دلمه - برگ بو - ادویه - زعفران می باشد.
۵- سبزی معطر شامل جعفری ، گشنیز و شنبلیله می باشد.
موضوع: طرز تهیه مرغ شکم پر
مطالب دیگر:
اشتباهاتی در اصول پختنِ مرغ
پلوی زعفرانی با کوفته اسپایسی ، برای یک مهمانی آبرومند
طرز تهیه خورش بامیه به سبکی متفاوت