اگر از علاقه مندان به یادگیری طرز تهیه مربای گلابی درسته هستید، این مقاله برای شماست. در ادامه تمامی مواد اولیه جهت درست کردن این نوع مربا را معرفی کرده ایم و مراحل تهیه آن را به طور کامل شرح داده ایم. در ادامه ما را همراهی بفرمایید.

مواد لازم برای تهیه مربای گلابی درسته
- گلابی درسته: ۸ عدد
- شكر: حدود یك كیلو گرم
- جوهر لیمو: یك قاشق چایخوری
- آب: حدود نیم لیتر
- در صورت تمایل، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری یا دانه هل به میزان دلخواه
مربای آلو سیاه نیز طرفداران خود را دارد. برای یادگیری روش تهیه این مربا به لینک ارائه شده مراجعه بفرمایید.
طرز تهیه مربای گلابی درسته
1. ابتدا گلابیها را پوست كنده و دقت میكنیم رد چاقو روی آن نماند. به محض پوست کندن گلابیها، آنها را داخل یک ظرف پر از آب سرد شناور میكنیم.
2. بعد از یک ساعت كه داخل آب سرد ماندند گلابیها را با نیم لیتر آب كه در دستور داشتیم میپزیم تا تقریبا نرم شوند. ممكن است بسته به جنس و رسیده بودن گلابیها احتیاج به آب بیشتر یا کمتری داشته باشیم. پس از پخته شدن گلابیها آنها را از آب بیرون آورده و كنار میگذاریم. شكر را به آب باقیمانده اضافه كرده و میجوشانیم.
3. در این مرحله كف شكر را گرفته اسانس مورد نظر یعنی وانیل یا هل را به آن اضافه میكنیم. گلابیها را داخل شربت زلال و قوام آمده میگذاریم، كمی جوشانده و زیر آن را خاموش میكنیم. جوهر لیمو را روی مربا ریخته و به هم میزنیم. در قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم تا مربا یک شب در دمای محیط بماند. سپس آن را داخل ظرف مورد نظر ریخته در یخچال نگهداری میكنیم.
مربا پس از حدود ۱۰ روز ماندن در شهد خودش حالت بلوری پیدا خواهد كرد و برای مصرف آماده است. تهیه مربای توت فرنگی نیز آسان است و برای درست کردن آن کافی است به دستور تهیه ارائه شده از مجله آشپزی پی جو مراجعه کنید.
طرز تهیه مربای گلابی درسته ، ارائه بهترین طرز تهیه مربای گلابی درسته . مواد لازم برای تهیه مربای گلابی درسته.
منبع: وب سایت پی جو