طرز تهیه صبحانه قارچ و گوشت با تخم مرغ
طرز تهیه صبحانه قارچ و گوشت با تخم مرغ : صبحانه مهم ترین وعده غذایی در روز محسوب می شود، قرار نیست همیشه نان و پنیر و کره و لبنیات برای صبحانه اماده کنیم. گاهی می توان با درست کردن صبحانه ی خوشمزه ای، حسابی از خودمان اول صبح پذیرایی کنیم.
مواد لازم:
- قارچ (پورتبلو، ساقه جدا شده، یا قارچ معمولی درشت) 8 عدد
- نمک طبق ذائقه
- روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
- فلفل طبق ذائقه
- تخم مرغ 8 عدد
- پنیر رومانو (تازه رنده شده) نصف فنجان
- گوشت (قلوه گاه گوشفندی) 8 برش گرد (400گرم)

طرز تهیه:
1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی نچسب بپوشانید. کلاه قارچ های پورتوبلو را با ملایمت با یک حوله ی کاغذی نم دار پاک کنید سپس به صورتی که سمت دکمه دار آن رو به بالا باشد داخل سینی فر بچینید. روی آنها با قلم مو کمی روغن زیتون بمالید و نمک و فلفل بپاشید.

2. سینی را داخل فر قرار دهید و 10 دقیقه قارچ ها را بریانی کنید. قارچ ها را برگردانید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بریانی کنید تا نرم و قهوه ای شوند. از فر بیرون بیاورید و دوباره برگردانید به صورتی که سمت دکمه دار آن رو به بالا باشد. نیمی از پنیر رومانو را روی آنها بپاشید و کنار بگذارید.
3. حالا وقت پختن تخم مرغ هاست. آنها را طبق سلیقه ی خود نیمرو کنید اما پیشنهاد می کنم جوری درستشان کنید که زرده کمی شل باشد.
4. در همین زمان یک تابه ی بزرگ نچسب را روی شعله ی متوسط داغ کنید. گوشت را داخل کره سرخ کرده و در انتها به آن کمی نمک،فلفل،پودر سیر و موسیر اضافه کنید .بیکن را اضافه کنید.

5. برای سرو کردن کلاه های قارچ را داخل 4 بشقاب بچینید. روی هر کدام یک تکه گوشت، یک تخم مرغ آماده شده و کمی پنیر رومانو قرار دهید و بلافاصله سرو کنید.

مطالب مرتبط:
صبحانهای شاهانه و شروع یک روز بارانیِ رمانتیک
بهترین و مناسب ترین صبحانه براساس ماه تولد
یک صبحانه رژیمی خوشمزه برای کوچک شدن شکم
صبحانه ویژه برای کاهش وزن
نان رژیمی و خوش طعم برای صبحانه تان درست کنید