طرز تهیه سوپ قارچ و خامه مجلسی
در اصل سوپها در گذشته خود غذایی کامل بودهاند که اساس آنها برپایه، گوشت قرمز، گوشت ماکیان، گوشت خوک یا ماهی بوده است. شکل فعلی سوپ و مواد تشکیلدهندهٔ آن قدمت چندانی ندارد و به قرن ۱۹ باز میگردد.
سوپ مایعی خوراکی و گرم میباشد، که از مواد غذایی مختلف نظیر آب، سبزیجات، گوشت، گوشت چرخکرده، روغن، ادویه، نمک خوراکی و دیگر افزودنیها تهیه میشود. علاوه بر این، سوپ به صورت خورشی پیشغذا برای بازشدن اشتهای افراد سرو میشود.
به طور کلی سوپها به دو نوع کلی تقسیم میشوند:
سوپهای رقیق
سوپهای غلیظ
سوپ قارچ و خامه
از انواع سوپهای خوشمزه و غلیظ میتوان به سوپ قارچ و خامه اشاره کرد؛ مواد اصلی آن قارچ، جو پرک، خامه و شیر میباشد که با حضور سبزیجات معطر مثل جعفری طعم آن صد چندان خواهد شد. دستور پخت ویژه سوپ برای داشتن طعم بسیار عالی در ادامه خدمتتان ارائه خواهیم شد.
دستور پخت برای 4 نفر و مدت زمان پخت 40 دقیقه میباشد.
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و خامه
- جو پرک 1 پیمانه
- قارچ 400 گرم
- پیاز 1 عدد کوچک
- کره 100 گرم
- آب مرغ 3 پیمانه
- خامه 1 پیمانه
- نمک و فلفل به میزان کافی
- جعفری (سبزی معطر) به میزان کافی
- شیر 1 پیمانه
دستور تهیه سوپ قارچ و خامه
- ابتدا پیاز را خرد کنید و در تابه سرخ نمایید.
- قارچ را خرد نمایید و در تابه جداگانه کره را آب کنید و قارچ را با کره تفت دهید.
- آب (1 پیمانه) و آب مرغ و جعفری خرد شده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید (مواد را داخل قابلمه بریزید).
- جو پرک و قارچ تفت داده شده را نیز به مواد اضافه کنید و در ظرف را نیمه باز به مدت 20 دقیقه بگذارید تا جو پرک به خوبی بپزد و مزه قارچ به سوپ داده شود.
- در این مرحله آب داخل مواد کم شده است و برای جبران آب، شما شیر را اضافه نمایید.
- نمک و ادویه مورد نظر را نیز اضافه کنید.
- پس از جوش خوردن شیر، خامه را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه روی حرارت بماند تا سوپ شیر شما غلیظ شود.
- سوپ شیر و خامه آماده سرو است نوش جان.
نکات مهم در رابطه با پخت سوپ قارچ و خامه
میتوانید برای زیبایی سوپ از هویج و فلفل دلمهای نیز استفاده نمایید که با ریختن جو این مواد نیز افزوده میشوند.
پس از افزودن خامه هر چه زمان حرارت بیشتر باشد سوپ شما غلیظ تر خواهد شد.
قارچی که برای سوپ استفاده مینمایید بهتر است برای خرید آن دقت نمایید تا پره های مشکی داخل کلاهک قارچ مشخص نباشد زیرا باعث میشود رنگ سوپ تیره شود.
قارچ سمت چپ برای سوپ نامناسب است
مصرف قارچ کمبود ویتامین D در بدن را جبران می کند. هر ۱۰۰ گرم قارچ حدود ۳ گرم پروتئین دارد. مصرف قارچ از بروز سرطان سینه و پروستات جلوگیری مینماید.
برای تزیین سوپ از جعفری خشک یا تر استفاده نمایید.
سوپ قارچ و خامه آماده سرو