طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ مخصوص اصلا سخت نیست و بسیار راحت است. برای تهیه این غذا بهتر است دقیقا طبق دستوری که ارائه داده ایم پیش بروید و از نتیجه کار لذت ببرید . پس مواد اولیه نام برده شده را تهیه کنید تا به ادامه مطلب و به سراغ طرز تهیه سوفله برویم.

مواد لازم برای تهیه سوفله مرغ و قارچ
طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ مخصوص
برای تهیه سوفله مرغ و قارچ ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز و نمک بپزید و آن را ریز ریز کنید. قارچ را ورقه ورقه و فلفل را ریزکرده و به مرغ اضافه کنید.
یک پیاز را ریز رنده کنید و با کره روی حرارت کمی تفت دهید بعد آرد سفید را اضافه و دوباره کمی تفت دهید در این زمان نمک و فلفل قرمز وفلفل سیاه را در آن بریزید
و آرام آرام شیر را اضافه کنید و به هم بزنید تا سس یکنواختی به دست آید حرارت را زمانی که سس غلیظ شد خاموش کنید.فر را روشن کنید تا گرم و آماده باشد
و درجه آن را روی ۳۵۰ بگذارید.سس را با مرغ و قارچ مخلوط کنید.پنیر پیتزا را رنده کنید .در آخر سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید و هر کدام را جداگانه بزنید
تا زرده کاملاً رنگ روشن به خود بگیرد . دقت کنید سفیده حتماً بایستی پف کند و کاملاً پنبه ای شود .زرده را روی سفیده بریزید و آرام با یکدیگر مخلوط کنید
تا حدی که پف آن نخوابد بعد این مخلوط را روی مرغ و سس بریزید و با قاشق آرام به هم بزنید تا مرغ به آن آغشته شود.ته ظرف پیرکسی را چرب کنید و کمی پنیر پیتزا بریزید
و مایه سوفله مرغ و قارچ را روی آن بریزید و سطح روی آن را صاف کرده و بقیه پنیر را روی آن بریزید و در پنجره اول فری که قبلاً گرم کرده بودید قرار دهید بعد از نیم الی سه ربع ساعت از فر درآورید
تا سپری شدن این زمان نباید در فر باز شود از بیرون داخل فر را نگاه کنید و هر زمان روی سوفله مرغ و قارچ طلایی شد فر را خاموش کنید.
طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ مخصوص ، معرفی مواد اولیه برای تهیه سوفله مرغ و قارچ مخصوص . ارائه بهترین و راحت ترین طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ مخصوص .