طرز تهیه ی سس بلونز به سبک ایتالیایی برای انواع پاستا

طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی را برایتان آموزش داده ایم که می توانید با هر نوع پاستایی که دوست دارید آن را سرو و میل کنید.
مواد لازم جهت تهیه ی سس بلونز
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۵۰ گرم کره
- ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
- ۱ عدد هویج بزرگ رنده شده
- ۱ ساقه کرفس رنده شده
- ۱۰۰ گرم ژامبون خرد شده
- ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۲۰۰ میلی لیتر آب گوجه فرنگی
- ۲ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
- ۵۰۰ میلی لیتر آب مرغ
طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی
روغن زیتون و کره را در یک تابه ی بزرگ داغ کنید. پیاز، هویج ، کرفس و ژامبون را اضافه کرده و تفت دهید. آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا پیاز ها کاملا شفاف شوند.
گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید.
آب گوجه فرنگی را بیفزایید و شعله را زیاد کنید تا تبخیر شود.
در یک کاسه ، آب مرغ و پوره یا رب گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کرده و به مواد بیفزایید.
درب تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم به مدت ۲ ساعت نیم جوش شود.
هر نیم ساعت یک بار به آن سر زده و مواد را به هم بزنید.
برای سرو این سس ، پاستای مورد علاقه خود را پخته و از این سس روی آن بریزید. در آخر پنیر پارمسان افزوده و آن را سرو کنید.
موضوع: طرز تهیه ی سس بلونز به سبک ایتالیایی برای انواع پاستا
مقالات مرتبط:
طرز تهیه ی پاستا با میگو و بروکلی
طرز تهیه ی پاستا با گوجه، سیر و بادام
طرز تهیه ی پاستای تن ماهی خامه ای
طرز تهیه ی توپک پاستا
طرز تهیه ی رول پاستا و سیب زمینی با ژلاتین !
سالاد سزار با پاستا ی پروانه ای