دسر سمیفردو عسلی یه دسر نیمه یخ زده یک دسر جذاب ایتالیایی است که در این مقاله با اضافه کردن کمی عسل آن را خوش طعم تر کرده ایم. برای اینکه یاد بگیرید که این دسر چطور تهیه می شود، تا انتها ما را همراهی کنید.
مواد لازم برای تهیه دسر سمیفردو عسلی جذاب
- تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
- زرده تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
- عسل ۱/۳ پیمانه
- خامه یک و یک چهارم پیمانه
- بادام زمینی ۳ قاشق غذاخوری
اگر دسر های عسلی برای شما جذاب است، در مجله آشپی پی جو سه دسر عسلی خوشمزه دیگر را معرفی کرده ایم که ارزش امتحان کردن را دارند.
طرز تهیه دسر سمیفردو عسلی جذاب
- در یک قالب نان (۹۰۰ گرمی یا ۱ لیتری) سلفون پهن کنید.
- در کاسهای روی بخار آب جوش در حال قل زدن، تخممرغ و زردههای تخممرغ رو با عسل بزنید تا ترکیب کمرنگ و غلیظ بشه.
- خامه رو بزنید تا فرم بگیره و بعد به آرومی به ترکیب تخممرغ و عسل اضافه کنید.
- خمیر رو در قالب آماده شده بریزید و روی اون رو با سلفون بپوشونید. اون رو برای ۲ تا ۳ ساعت در فریزیر بذارید.
- وقتی دسر آماده شد، اون رو در دیس یا بشقابی با سایز مناسب برگردونید. مقداری عسل روی دسر بریزید، با بادام زمینی برشته شده تزیین کنید و فورا سرو کنید.
طرز تهیه دسر سمیفردو عسلی جذاب ، معرفی مواد اولیه برای سمیفردو عسلی. ارائه بهترین و راحت ترین دستورالعمل برای تهیه سمیفردو .