طرز تهیه خاگینه اسفناج
خاگینه که بیشتر در استان آذربایجان تهیه می شود. و بیشتر محبوب مردم این منطقه است. و یک نوع از خاگینه خوشمزه هم خاگینه اسفناج نیز می باشد که بسیار پرطرفدار است. ما در آموزش تلاش کردیم که تهیه خاگینه را نیز جوری آموزش دهیم که بتوانید آن را به راحتی در خانه درست کنید
مواد لازم:
- دو سیب زمینی متوسط، پوست کنده و برش خورده به قطعات دو و نیم سانتی کوچک
- نمک
- یک چهارم فنجان پودر سوخاری
- 2 قاشق چای خوری پودر سیر
- یک قاشق چای خوری فلفل
- یک قاشق چای خوری نمک حاوی ادویه
- 2 تخم مرغ بزرگ که مقداری هم خورده باشند
- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون، بعلاوه مقداری دیگر برای سرخ کردن
- 280 گرم اسفناج خرد شده

روش پخت خاگینه اسفناج :
- سیب زمینی ها را در یک قابلمه متوسط قرار دهید و با آب سرد نمک دار بپوشانید. آب را جوش بیاورید. حرارت را تا متوسط پایین بیاورید، اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه بجوشد تا سیب زمینی ها خوب نرم شوند. به خوبی آب را جدا کنید و دوباره آن ها را به قابلمه برگردانید. اجازه دهید یک تا دو دقیقه روی شعله متوسط بمانند تا خوب خشک شوند. سیب زمینی ها را با گوشت کوب پوره کنید.
- در یک ظرف متوسط، پودر سوخاری، پودر سیر، فلفل و نمک حاوی ادویه را ترکیب کنید. تخم مرغ ها و یک قاشق چای خوری روغن را اضافه کنید. میکس تخم مرغ و اسفناج ها را به سیب زمینی اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
- مواد را با دو قاشق غذا خوری روغن زیتون، در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. خاگینه ها را با قاشق چوبی صاف کنید و میانشان فاصله بگذارید تا بهم نچسبند. هنگام پخت، گاهی خاگینه ها را برگردانید تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی درآیند و ترد شوند. برای خاگینه های بعدی نیز همین کار را تکرار کنید و بین سرخ کردن ها روغن اضافه کنید. خاگینه ها را پس از پخت، روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغنشان گرفته شود و همانطور گرم سرو کنید.
موضوع: طرز تهیه خاگینه اسفناج
مطالب مرتبط:
طرز تهیه دمپختک با خاگینه
طرز تهیه پیراشکی گوشت
طرز تهیه بورک مرغ
بیف استراگانف ؛غذای معروف روسی