در ادامه طرز تهیه جوجه کباب با لیموی تازه را آموزش می دهیم . پیشنهاد می کنیم این غذا را طبق دستور تهیه کنید تا از نتیجه آن شگفت زده شوید. سعی کنید که حتما از لیموی تازه در دستور تهیه استفاده کنید.
- مدت زمان کلی: 45 دقیقه
- میزان سرو: 12 سیخ کباب

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب با لیموی تازه
- سینه مرغ: 4 عدد (حدود 900 گرم)
- لیمو شیرازی (آب گرفته شده): 5 عدد
- نمک: یک دوم قاشق سوپ خوری
- زیره: یک دوم قاشق سوپ خوری
- فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
- گشنیز (خرد شده): یک چهارم پیمانه
- سیر (ریز خرد شده): یک حبه
- فلفل دلمه ای قرمز: 2 عدد
- فلفل دلمه ای سبز: 2 عدد
- پیاز: یک عدد
اگر به غذاهایی که با مرغ تهیه می شوند علاقه مندید، می توانید از نتیجه دستور تهیه مرغ با سس ماست و پیازچه لذت ببرید.
طرز تهیه جوجه کباب با لیموی تازه
1. ابتدا آب لیمو ترش ها را گرفته در ظرف مناسبی بریزید. نمک، زیره، فلفل قرمز پودر شده، گشنیز و سیر ریز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
2. سینه مرغ را به قطعات کوچک برش داده و در ظرف مناسبی قرار دهید. مخلوط چاشنی را روی تکه های مرغ بریزید.
3. در ظرف را قرار داده و آن را تکان دهید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و سپس به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مرغ طعم دار شود.
4. در این فاصله فلفل های دلمه ای و پیاز را خرد کنید.
5. مرغ طعم دار شده، فلفل دلمه ای و پیاز را به سیخ کشیده و در گریل با حرارت متوسط قرار دهید و حدود 5 الی 7 دقیقه هر طرف آنها را کباب کنید.
6. پس از گریل شدن مرغ آن را از روی گریل برداشته و آب لیمو ترش روی آنها بریزید و سرو نمایید.
طرز تهیه جوجه کباب با لیموی تازه ، معرفی مواد اولیه برای تهیه جوجه کباب با لیمو . ارائه بهترین و راحت ترین طرز تهیه جوجه کباب با لیموی تازه .