طرز تهیه برگر بیف و قارچ

مواد لازم جهت تهیه طرز تهیه برگر بیف و قارچ برای 4 نفر:
- پیاز كوچک: یک عدد، خرد شده
- قارچ: 150گرم، خرد شده
- گوشت گوساله كمچرب: 400گرم، چرخكرده
- پودرنان خشک: 50گرم
- سبزی معطرخشک: 2 قاشق چایخوری
- رب گوجهفرنگی: یك قاشق غذاخوری
- آرد: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه برگر بیف و قارچ :
1- پیاز و قارچ را در غذاساز پوره كنید، سپس آن را با گوشت، پودرنان، سبزی و رب گوجهفرنگی مخلوط كرده و ورز دهید تا یكدست شود، نمک و فلفل آن را اندازه كنید.
2- مایه گوشت را به 4بخش تقسیم كنید. دستهای خود را آردی كرده و هربخش را به شكل همبرگر درآورید. برگرها را در یك سینی چیده و روی آن سلفون كشیده و 30دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
3- روغن را در یك تابه داغ كرده و هرطرف برگرها را 5دقیقه روی شعله متوسط سرخ كنید. بعد آن را با نان و سبزیجات دلخواه سرو كنید.
نكات:
بهجای سبزی خشک از یک قاشق غذاخوری سبزی تازه ساطوریشده میتوانید استفاده كنید.
مدت زمان سرخ كردن برگرها بسته به ضخامت درنظر گرفته شده متغیر است.
اگر برگرها را روی زغال كباب كنید، طعم آن بسیار بهتر خواهد شد.
موضوع: طرز تهیه برگر بیف و قارچ
مقالات مرتبط:
تهیه « برگر با گوشت بوقلمون » در خانه
پای همبرگر و سوسیس ؛ غذایی سنگین برای ناهارتان
با « همبرگر شکم پر »، سورپرایز شوید