طرز تهیه بادمجان سوخاری با پنیر

مواد لازم برای بادمجان سوخاری
- بادمجان متوسط ← ۲ عدد
- پنیر پارمزان رنده شده ← ۳/۴ پیمانه
- آرد سوخاری ← ۲ پیمانه
- تخم مرغ ← ۳ عدد
- آرد سفید ← یک پیمانه
- نمک ← یک و ۱/۴ قاشق چایخوری
- جعفری تازه خرد شده ← مقداری ( برای تزیین )
- روغن ← برای سرخ کردن
- سس کچاپ یا سس مارینارا ← در صورت تمایل

طرز تهیه بادمجان سوخاری
بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی دو یا سه سانتی خرد کنید یک و ۱/۴ قاشق نمک به بادمجان ها بزنید و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در آبکش بگذارید تا آبشان گرفته شود.
در ظرفی نسبتا گود آرد سوخاری و پنیر پارمزان را مخلوط کنید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را بشکنید و با دو قاشق آب مخلوط کرده ، با چنگال بزنید تا یکدست شود. آرد سفید را در ظرفی بریزید.
حالا بادمجان ها را به ترتیب ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در نهایت در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بزنید. بادمجان ها را ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در نهایت در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بزنید
لقمه های بادمجان را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. بادمجان ها را در ظرف سرو بچینید و روی آنها مقداری جعفری خرد شده بریزید وبا سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا سرو کنید.