ضررهای استفاده از ریمل
ریمل از اساسی ترین لوازم کیف آرایش و زیبایی یک زن محسوب می شود که مژه هایی ضخیم تر و بلند تر به ارمغان می آورد. با این حال، مصرف مرتب و مداوم ریمل منجر به آسیب مژهها میشود.
آیا ریمل برای مژهها مضر است؟
مصرف درست ریمل آسیبی بر روی مژه ایجاد نخواهد کرد و منجر به نازک تر شدن آن نخواهد شد. با این حال اگر محصول غیر استاندارد مصرف کنید و یا محصولی را نادرست استفاده کنید، مژه های آسیب دیده خواهید داشت.
دلایل ریزش مژه را بشناسید
انتخاب محصولات غیر استاندارد:
در هنگام انتخاب ریمل، سعی کنید مواد تشکیل دهنده ی آن را بشناسد. از خرید هر ریملی که بیس پترولوم داشته باشید، خودداری کنید. پترولوم نه تنها حساسیت ایجاد می کند، بلکه به مژه ها آسیب می زند. خرید محصولات ضد آلرژی و ارگانیک بهترین راه ممکن است که نه تنها مانعی در رشد مژه ایجاد نمی کند، بلکه رطوبت آن ها را حفظ می کند.
استفاده از ریمل ضد آب
ریمل ضد آب اثر خشک کننده دارد و به سختی پاک می شود. در هنگام پاک کردن ریمل، ممکن است مژه ها کنده شوند. از مصرف روزانه ی ریمل ضد آب خودداری کنید و فقط در صورت لزوم مصرف کنید.
استفاده ی بیش از حد از یک محصول
آیا می دانستید که ریمل هر ۲ تا ۳ ماه باید تعویض شود؟ محصولات آرایشی چشم نسبت به محصولات دیگر، بیشتر مستعد رشد باکتری هستند، چرا که براش آرایش بدون شست و شو، مرتب استفاده می شود. محصولات کهنه و قدیمی نه تنها باعث ریزش مژه ها می شوند، بلکه بر دید هم تاثیرات سوء خواهند داشت.
مژه همانند پوست نیاز به تنفس دارد. اگر ریمل را به صورت مداوم استفاده کنید، فرصتی به مژه ها خود نمی دهید و در نتیجه مژه ها خشک و شکننده خواهید داشت.
حتما قبل از خواب، آرایش چشم را پاک کنید.
استفاده ی بیش از حد از ریمل
با اینکه ریمل ظاهر زیبا و جذابی به مژه ها می دهد، به هیچ عنوان مناسب سلامت آن نیست. استفاده ی بیش از حد از ریمل باعث ریزش بیشتر آن خواهد شد، چرا که برای پاک کردن آرایش نیاز به شست و شوی مداوم خواهید داشت.
- چگونه از مژه های خود مراقبت کنیم.
- از پاک کننده آرایشی مناسب چشم استفاده کنید.
- به دنبال راه حل جایگزین برای پاک کردن آرایش چشم باشید. یکی از راه حل های طبیعی پاک کردن آرایش استفاده از روغن نارگیل می باشد. نه تنها استفاده از آن راحت است، بلکه رطوبت مژه را حفظ می کند.
- آرایش خود را به درستی پاک کنید. بهتر است که نحوه ی صحیح پاک کردن آرایش را بدانید. ابتدا آرایش خود را آب ولرم بشویید. سپس پد آرایشی را آغشته محلول پاک کننده کنید و آن را به ملایمت و به سمت پایین بر روی مژه بکشید.
- از وازلین استفاده کنید. استفاده از وازلین ۲-۳ بار در هفته باعث درمان و تقویت آن ها خواهد شد. آن را به عنوان جایگزین ریمل، با براش تمیز به مژه بزنید. صبح روز بعد با پاک کننده ی روتین خود، آن را پاک کنید.
روش های جایگزین:
LVL
روشی درمانی است که مژه های طبیعی را از ریشه صاف می کند. بر خلاف فر دائم، این روش مژه های بلند تر و زیبا تر را در ۴۰۰ دقیق ایجاد می کند. درمان حدود ۶ تا ۸ هفته به طول می انجامد.
مزایا:
نتیجه ی این روش همانند مصرف ریمل می باشد، بنابراین استفاده ی روزانه از ریمل ضرورتی ندارد. در این روش مژه های صاف، فر تر و حجیم تر می شوند و شکنندگی ایجاد نمی شود.
معایب:
این روش هزینه ی بالایی دارد و به نسبت کیفیت کار، قیمت آن بیشتر می شود. به خصوص اگر قصد تجدید آن را داشته باشید.
رنگدانه دار کردن مژه ها:
در این روش، رنگ به مژه ها اعمال می شود و در نتیجه مژه های حجیم تر و تیره تر خواهید داشت. البته تست حساسیت 24 ساعت قبل ضروری است. رنگ با وسیله ای مخصوص به مژه متصل می شود و درمان حدود ۲۰ دقیقه به طول می انجامد.
مزایا:
دوام رنگ ضد آب حدود ۶ تا ۸ هفته می باشد. تعداد رنگ های متنوعی وجود دارند و شما می توانید مناسب ترین گزینه را انتخاب کنید. این روش بهترین نتیجه را بر روی مژه های نازک و روشن دارد. اگر به ریمل حساسیت دارید و یا از لنز استفاده می کنید، بهتر است از این روش استفاده کنید.
معایب:
این روش تغییرات کمی ایجاد می کند و ظاهر پر و ضخیم به مژه ها نمی دهد، پس استفاده از مژه مصنوعی ویا ریمل هنوز لازم است. با شست و شو مداوم ممکن است قبل از ۶-۸ هفته رنگ مژه پاک شود و ممکن است برخی افراد نسبت به رنگ حساسیت داشته باشند. تست حساسیت ۲۴ ساعت قبل ضروری است.
اگر قصد تجدید این روش را به صورت ماهانه داشته باشید، هزینه آن بالا خواهد شد.
اکستنشن مژه
اگر از طرفداران مژه مصنوعی هستید ولی قصد تجدید آن را به صورت مداوم ندارید، بهتر است از اکستنشن مژه نیمه مصنوعی استفاده کنید.
روش کار به صورت چسباندن تار های سنتتیک و یا ابریشمی به صورت تک تک است. بر اساس روشی که انتخاب می کنید این فرایند حدود ۲ تا ۳ ساعت طول می کشد. مژه ها حدود ۲ تا ۳ هفته دوام دارند.
مزایا:
اکستنشن مژه بدون استفاده از ریمل ظاهر دلخواه را ایجاد خواهند کرد. با این روش، هنگام آرایش کردن وقت بیشتری خواهید داشت و حتی بدون آرایش نیز زیبا تر خواهید بود.
معایب:
با این که اکستنشن زیباست ولی استفاده از این روش وعایبی دارد:
زمان: شاید ایده ی وقت تلف نکردن در ترمیم ریمل هیجان انگیز باشد ولی در نظر داشته باشید که برای اتصال اکستنشن مزه چیزی حدود ۲ تا ۳ ساعت زمان لازم است. برای ترمیم اکستنشن مژه هر ۲-۳ ساعت باید به سالن زیبایی مراجعه کنید.
مراقبت: برای حفظ ظاهر اکستنشن نیاز به مراقبت بالایی از آن ها خواهید بود. به جز ترمیم اکستنشن، در تعداد محصولات قابل مصرف نیز محدودیت خواهید داشت. نمی توانید محصولات با بیس روغنی مصرف کنید، چرا که باعث جدا شدن اکستنشن خواهند شد. هنگام پاک کردن آرایش باید نهایت دقت را داشته باشید تا اکستنشن کنده نشود. در صورت پاک کردن صورت با حوله، دقت کنید که اکستنشن کنده نشود. در صورت دوش کردن، آب نباید تماس مستقیم با چشم داشته باشد.
هزینه: هزینه ی اکستنشن مژه و مراقبت از آن و البته ترمیم آن بالا خواهد بود.
ضررهای استفاده از ریمل
مطالب مرتبط:
چگونه ریمل بزنیم اشتباهات رایج ریمل زدن
ریمل خانگی بسازید
رفع خشکی ريمل
برند برتر و پرفروش لوازم آرایشی میبیلین نیویورک
مضرات لوازم آرایشی و بهداشتی