طرز تهیه سوپ ذرت

مواد لازم جهت تهیه سوپ ذرت :
بلال ۶ عدد
برگ بو ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
آویشن ۵ شاخه
روغن گیاهی ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
خامه یک و نیم پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
پیازچه برای تزیین
ابتدا با استفاده از چوب های بلال، آب سبزیجات تهیه می کنیم که می توانید از آن در سوپ های دیگر هم استفاده کنید. می توانید سوپ را با سبزی مورد علاقه تان مزه دار کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ ذرت :
۱- دانه های ذرت را از چوب بلال ها جدا کنید. در اینجا ما از چوب بلال ها و حدود ۲ پیمانه از ذرت ها (از ۳ عدد از بلال ها) استفاده می کنیم.
۲- پیاز ها را پوست بگیرید. یک عدد پیاز متوسط را برای استفاده در آب سبزیجات از وسط نصف کنید. پیاز بزرگ دیگر را خرد کنید.
۳- سیر ها را هم پوست گرفته و ریز خرد کنید.
۴- پیازچه را نازک برش بزنید.
طرز تهیه سوپ ذرت :
چوب های بلال را در قابلمه ی بزرگی بگذارید و روی آن ها را با آب بپوشانید. برگ بو، ۱ عدد پیاز نصف شده و شاخه های آویشن را به آن ها اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید. درب ظرف را بگذارید، حرارت را کم کرده و اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه قل بزند. آن را از صافی رد کنید (تقریبا ۱ لیتر آب سبزیجات خواهید داشت).می توانید آن را تا ۳ روز در یخچال و تا ۳ ماه در فریزر نگه دارید.روغن را در قابلمه ای روی حرارت متوسط گرم کند. پیاز و سیر خرد شده را اضافه کرده و برای حدود ۵ دقیقه تا پیازها بی رنگ شوند تفت دهید. (حدود ۲ پیمانه) ذرت را هم اضافه کرده و برای ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. حالا آب سبزیجات را اضافه کرده و بگذارید تا قل زده و حجم آن نصف شود. خامه را اضافه کرده و دوباره بگذارید تا مواد قل بزند.سوپ را در مخلوط کن ریخته، درب آن را بگذارید و آن را بزنید تا به بافت مورد نظر برسید. سوپ را به قابلمه برگردانید و گرم کنید. به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سوپ را بین ۴ کاسه تقسیم کنید، آن را با مقداری پیازچه و فلفل سیاه تزیین کرده و میل کنید.
موضوع: طرز تهیه سوپ ذرت
مقالات مرتبط:
سوپ خامه ای مرغ و نودل
سوپ مینسترونه آسان؛ سوپ کودکان بدغذا
سوپ کدو تنبل و سیب زمینی در کاسه های نان تست