سالاد سیب زمینی خوشمزه و جدید (2)
سالاد سیب زمینی سیسیلی
زمان آماده سازی: 25 دقیقه
زمان پخت: 12 دقیقه
زمان خنک شدن: یک ساعت
تعداد: 8 نفر
مواد لازم
• یک عدد لیمو
• 700 گرم سیب زمینی قرمز (سیب زمینی معمولی هم می شود)
• 225 گرم لوبیا سبز تازه خرد شده
• 1/3 پیمانه روغن زیتون
• یک قاشق غذاخوری کیپر
• 3 عدد ماهی کولی له شده با چنگال
• دو حبه سیر رنده شده
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 2 عدد تخم مرغ آب پز و سفت شده – هر تخم مرغ شش قسمت شود
• یک پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، نصف شده
• 1/3 پیمانه زیتون سبز درشت خرد شده
• ¼ پیمانه برگ های ریحان تازه
• نمک
طرز تهیه
1. پوست لیموترش را رنده و به اندازه دو قاشق چایخوری از آن تهیه کنید. آب لیمو را بگیرید. حدود سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه به دست می آید. آن را کناری بگذارید. در قابلمه ای بزرگ سیب زمینی ها را آب پز کنید تا کاملا بپزند. 5 دقیقه آخر لوبیای سبز تازه را به آن اضافه کنید. سپس هر دو را آبکش کنید یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شوند.
2. برای تهیه سس، در یک کاسه بزرگ روغن، دو قاشق چایخوری پوست لیمو، سه قاشق غذاخوری آب لیمو، کیپر، سیر، فلفل سیاه و پوره ماهی کولی را با هم مخلوط کنید.
3. در یک کاسه بزرگ دیگر سیب زمینی ها را به همراه نیمی از سس بریزید. تخم مرغ، گوجه فرنگی، زیتون، ریحان و باقی سس ها را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا سس به همه مواد برسد. نمک و فلفل آن را تست کنید تا کافی باشد.
سالاد سیب زمینی و ذرت
زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه
زمان خنک شدن: دو ساعت
تعداد: 8 نفر
مواد لازم
• 3 عدد بلال
• 900 گرم سیب زمینی
• نمک
• یک عدد پیاز قرمز
• 3 قاشق غذاخوری سرکه سیب
• فلفل سیاه
• ¼ پیمانه روغن زیتون
• نصف پیمانه ریحان تازه خرد شده
• نصف پیمانه گشنیز خرد شده
طرز تهیه
1. دانه های ذرت را جدا و آنها را آبپز کنید. سیب زمینی را با یک قاشق غذاخوری نمک در آب بپزید تا کاملا خنک شوند. هر دو را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند.
2. در همین زمان، پیاز را خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، پیاز خرد شده، سرکه، نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید. ذرت ها را اضافه کنید.
3. سیب زمینی ها را له و سپس به مخلوط پیاز و ذرت اضافه کنید. روغن را اضافه کنید. ریحان و گشنیز و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک ساعت پیش از سرو اجازه دهید خنک شود. در صورت تمایل می توانید پیش از سرو، آن را 24 ساعت در یخچال خنک کنید.
سالاد سیب زمینی و گل کلم
زمان آماده سازی: 25 دقیقه
زمان پخت در مایکروفر: 13 دقیقه
زمان خنک شدن: یک تا 24 ساعت
تعداد: 8 تا 10 نفر
مواد لازم
• 12 عدد سیب زمینی ریز
• یک عدد گل کلم متوسط
• 2 قاشق غذا خوری آب
• یک عدد پیاز کوچک ریز شده
• دو ساقه کرفس، خرد شده
• 1/3 پیمانه خامه ترش و سس پیاز کوهی
• دو قاشق غذاخوری آب لیمو
• دو قاشق غذاخوری روغن سالاد
• ¼ پیمانه بلوچیز
• ¼ پیمانه جعفری تازه
• دو ورق کالباس سرخ شده
• 4 تکه نان تست
• نمک دریایی یا نمک ساده
• پودر فلفل
طرز تهیه
1. سیب زمینی ها را روی یک لایه حوله کاغذی و درون مایکروفر بچینید. درجه مایکروفر را روی 100 درصد قرار دهید و به مدت 5 دقیقه آن را بپزید. سیب زمینی ها را بپزید و به مدت 3 دقیقه دیگر بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند.
2. گل کلم ها را درون کاسه مایکرفر بگذارید و دو قاشق آب را اضافه کنید. 5 دقیقه آنها را بپزید. سپس آبکش و خنک کنید.
3. در یک کاسه سیب زمینی، گل کلم، پیاز و کرفس را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، سس پیاز کوهی، آب لیمو و روغن سالاد را با هم مخلوط کنید. آنها را به همراه بلوچیز به سیب زمینی اضافه کنید. به مدت یک تا 24 ساعت آنها را با هم مخلوط کنید. پیش از سرو، جعفری، کالباس، تکه های کوچک نان تست، نمک دریایی و فلفل را اضافه کنید.
موضوع: سالاد سیب زمینی خوشمزه و جدید (2)
مطالب مرتبط:
سـالاد سیب زمینی خوشمزه و جدید (1)
طرز تهیه سالاد لوبیای ایتالیایی
طرز تهیه سالاد نیتسا (تن ماهی و سبزیجات)
طرز تهیه سالاد سالمون فرانسوی