در ادامه دستور تهیه دسری شیرین با میوه های ترش تابستانی را برای علاقه مندان به دسر های تابستانی معرفی کرده ایم. برای مشاهده جزئیات در ادامه مارا همراهی فرمایید.
مواد لازم برای تهیه دسری شیرین با میوه های ترش تابستانی
- پنیر ماسکارپون : 450 گرم
- شکر دانه ریز : 100 گرم
- زرده تخم مرغ : 4 عدد
- میوه های تابستانی منجمد : 400 گرم
- انگور فرنگی تازه جهت تزیین : مقداری
- بیسکویت بادامی جهت سرو : مقداری
دو نوع دسر ژله ای دیگر در مجله آشپزی پی جو آموزش داده ایم. اگر علاقه مند به مشاهده طرز تهیه آن ها هستید، کلیک کنید.
طرز تهیه دسری شیرین با میوه های ترش تابستانی
1. پنیر ماسکارپون را داخل کاسه بزرگی بریزید و با استفاده از یک قاشق چوبی آنقدر آن را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
2. زرده های تخم مرغ و شکر را به پنیر اضافه نمایید و خوب بزنید. سپس مخلوط را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
3. یک لایه از مخلوط پنیر را داخل هر یک از ظروف مخصوص سرو ریخته, بعد یک لایه از میوه های تابستانی روی آن بریزید. این کار را مرتب تکرار نمایید تا ظرف کاملا پر شود. مقداری از مخلوط پنیر را برای روی دسر نگه دارید.
4. ظرف های موس را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شوند. در این مرحله باید میوه های داخل موس یخ زده باشند.
5. موس پنیر ماسکارپون را همراه بیسکویت سرو نمایید.
برای یادگیری سایر دسر های خوشمزه می توانید در کلاس های شیرینی پزی در شیراز شرکت کنید.
دسر شما آماده است. نوش جان!
طرز تهیه دسری شیرین با میوه های ترش تابستانی ، ارائه دستور دسری شیرین با میوه های ترش تابستانی . مواد لازم برای تهیه دسری شیرین با میوه های ترش تابستانی.
منبع: وب سایت پی جو